مهرگان شیمی
فروش دکستروز قند حاصل از ذرت است که به صورت صنعتی از اثر
حرارت و اسید یا آنزیم ها بر نشاسته و هیدرولیز کامل آن به وجود می
آید. دو نوع دکستروز داریم: دکستروز آبدار که حاوی 9% آب
کریستالیزه است و بیشترین کاربرد را دارد. دکستروز بی آب که
حاوی حدود 0.5% آب کریستالیزه است. دکستروز به صورت مستقیم
و کامل توسط مخمرها تخمیر شده بنابراین به صورت وسیع در
محصولاتی مانند نان که فرآیند تخمیر دارند استفاده میشود. از
دکستروز در تولید آدامس، آبنبات، فرآورده های گوشتی، بیسکویت،
سس، فرآورده های تخمیری، شکلات، مربا و ترشیجات استفاده می شود
152 بازدید کل ، 2 امروز