آگارآگار
از این ماده در صنایع لبنی، صنعت شیرینی و شکلات و محصولات ژله ای استفاده می کنند.
در صنایع لبنی به عناون یک بافت دهنده مناسب در محصولات مختلف لبنی نظیر ماست، پنیر، خامه صبحانه، بستنی و… مصرف می شود.
آگار همچنین برای درمان دیابت و یبوست استفاده می شود.
در دندانپزشکی، آگار برای جراحی دندان استفاده می شود.
آگار-آگار در محافل آشپزی یک جایگزین ژلاتین گیاهی است که از جلبک دریایی تولید شده است. ماده ژل مانند که از جلبک قرمز به دست می آید، از ذرات موجود در گالاکتوز، قند خون مانند گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است که پایه ای برای حفظ حیات حیوانی است.
در لوازم آرایشی، داروئی و دندانپزشکی؛؛ به عنوان یک عامل ضعیف در بستنی، شیرینی، دسر و سس سالاد؛ و به عنوان روانکاری سیم رسانا مورد استفاده قرار میگیرد. محلول رقیق آگار در دمای ۴۲ درجه سانتیگراد (۱۰۸ درجه فارنهایت) مایع است اما در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد (۹۹ درجه فارنهایت) به یک ژل ثابت تبدیل می شود
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713.