پروپیونات سدیم یک مکمل غذایی معمولی است که در طبیعت اتفاق میافتد. از آنجایی که برای قالب و برخی از گونههای باکتری سمی است، این افزودنی به ویژه در محصولات پختهشده آردی و یا سایر محصولاتی است که حساس به خرابشدن هستند، بکار میرود.
مکانیزم این ماده معمولا به عنوان نگهدارنده ضد کپک در صنایع غذایی استفاده میشود. این باعث جلوگیری از رشد قالب و برخی از باکتریها میشود، در نتیجه، عمر مفید بستههای پختهشده را افزایش میدهد.
این ماده در محصولات پختهشده مانند نوشابههای غیر الکلی؛ پنیرها؛ ژلاتین، پودینگ؛ جگر و ژله؛ محصولات گوشتی؛ و آبنبات نرم و… استفاده میشود.
سدیم در محصولات نانوایی به عنوان مهار کننده قالب باکتری استفاده میشود.
جالب است بدانید پروپیونات سدیم مانند بنزوات سدیم از رشد میکروبها برای تولید انرژی مورد نیاز خود جلوگیری میکنند. با این حال، بر خلاف بنزوات، پروپیونات نیازی به محیط اسیدی ندارند.
همچنین پروپیونات آمونیوم به عنوان ماده افزودنی در خوراک دام به منظور جلوگیری از رشد زیاد باکتریهای ناخواسته در معده دام مورد استفاده قرار میگیرد.
پروپیونات سدیم یک افزودنی غذایی رایج است که به صورت صنعتی تولید میشود اما در طبیعت نیز رخ میدهد. از آنجا که برای کپک و باکتریها سمی است، یک ماده افزودنی به ویژه در کالاهای پختهشده یا سایر محصولات حساس به فاسد شدن استپروپیونات سدیم یک اسید آلی است که در اثر تخریب شیمیائی تولید میشود. این یک ترکیب است که به طور طبیعی در بدن تولید میشود زمانی که برخی اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه متابولیزه میشوند. طبق مقالهای که در سال ۱۹۹۶ در مجله بینالمللی تحقیقات ویتامین و تغذیه منتشر شد، پروپیونات سدیم متشکل از یک سری واکنشهای آنزیمی است که وابسته به حضور ویتامین B12 هستند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713