خشک کن زعفران
زعفران تازه ره براي نگهداري طولاني بايد خشک نمود. روش خشک کردن تعيين کننده کيفيت و ارزش نهايي زعفران مي باشد. عطر خاص زعفران در هنگام خشک کردن در اثر هيدروليز شدن ترکيبات پيکرو کروسين و آزاد کردن سافرانال توليد مي گردد. روشهاي خشک کردن عبارتند از روش سنتي ايران، روش اسپانيايي و روشهاي صنعتي روش سنتي ايران، مستلزم خشک کردن زعفران در سايه و يا اتاق گرم و خشک براي حدود 8 تا 12 روز مي باشد. در اين روش امکان رشد و تکثير ميکروارگانيزم ها و افزايش آلودگي و همچنين کاهش قدرت رنگدهي در اثر فعاليت آنزيم ها، بدليل طولاني بودن زمان خشک کردن، وجود دارد. در روش اسپانيايي ، زعفران بر روي الکي با شبکه توري ابريشمي و تحت دماي متوسط حدود 60-50 سانتيگراد براي مدت 30 تا 60 دقيقه حرارت غير مستقيم قرار داده مي شود. در اين روش رنگ بيشتري نسبت به روش سنتي ايران و يا خشک کردن در هواي آزاد، ظاهر مي شود و احتمال آلودگي قارچي محدود مي گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره05135421046 تماس بگیرید و یا به سایت این شرکت به آدرس http://www.ariaindustrialmachine.com مراجعه نمایید.آدرس مشهد- شهرک صنعتی توس- شهرک صنایع غذایی و بیوتکنولوژی – واحد 307
خشک کن زعفران
2 سال قبل
در خراسان رضوي ، مشهد
کد آگهی : 1103
قیمت | توافقی |
تلفن ثابت | 05135421046 |
ایمیل | ariatm1@gmail.com |
نام و نام خانوادگی | جواد دوست محمدی |
نام واحد تجاری | جواد دوست محمدی |
استان | خراسان رضوي |
شهر | مشهد |
آدرس | مشهد- شهرک صنعتی توس- شهرک صنایع غذایی و بیوتکنولوژی - واحد 307 |
مجوزها و راههای ارتباطی شتاب آگهی :
تلفن مدیریت
شتاب آگهی: 02166133562
آدرس: تهران بزرگراه سعیدی خیابان مقدم نبش شیدائی پلاک۲۳۵