ژنراتورگازی جهت دندانپزشکی ها و مراکز درمانی ( مشاوره ، نصب و راه اندازی )

2 سال قبل در تهران ، تهران
کد آگهی : 135988
    قیمت123 تومان
    شماره همراه09122089098
    تلفن ثابت09122089098
    ایمیلssb.co.066@gmail.com
    نام و نام خانوادگیدکتر سيد حميدرضا حسيني دکترای تخصصی برق
    نام واحد تجاریدکتر سيد حميدرضا حسيني دکترای تخصصی برق
    استانتهران
    شهرتهران
    آدرستهران – کرج – قزوین – زنجان – سمنان – اراک – رودهن – بومهن – اصفهان – قم – رشت – شمال – اشتهارد – شمس آباد – عباس آباد - فیروزکوه و تمام نقاط ایران

سیستم برق اضطراری
سیستم برق اضطراری یا یو پی اس برگرفته از مجموعه کلمات Uninterruptible power supply دستگاهی الکترونیکی است که، به منظور تأمین پیوسته انرژی برای دستگاههای مصرف کننده که به اختلافات موجود در شبکه و قطع برق حساس بوده و جزء مجموعه های کامپیوتری ، مخابراتی ، کنترل ، ابزار دقیق و آزمایشگاهی و بیمارستانی می باشد و به دلیل ضرورت و حساسیت‌های فوق العاده زیاد جزو تجهیزات حیاتی مجموعه‌های کامپیوتری، مخابراتی، کنترل و ابزار دقیق، ازمایشگاهی و بیمارستانی می‌باشند.
کاهش یا افزایش ناگهانی ولتاژ، تغییر فرکانس، انواع اعوجاج لحظه ای یا دایم، نمونه‌هایی از مشکلات ایجاد شده بر روی شبکه‌های برق شهری می‌باشند. دستگاه های الکترونیکی پیشرفته و حساس (نظیر سیستمهای کامپیوتری، تجهیزات مخابراتی و پزشکی) با توجه به کاربردهای ویژه و حساسی که دارند نیازمند تجهیزات ضروری مانند منبع تغذیه بدون وقفه و نسبتا دقیق بوده تا ولتاژ و فرکانس ثابت و قابل اطمینان را تامین نماید.
دستگاه UPS از وسایل ضروری کامپیوترها محسوب می‌شود. به عنوان مثال در صورت وجود کوچکترین اغتشاش در برق شهر بخش کنترل کامپیوتر، با تولید یک پالس موجب خاموش و روشن شدن مجدد (Restart) کامپیوتر می‌‌گردد. لذا با این عمل اطلاعاتی که در حافظه RAM سیستم وجود دارد، از بین رفته و زیان های جبران ناپذیری به کاربر وارد شده و حاصل کار کاربر در چند لحظه از بین می‌رود.
در مورد سایر سیستم‌های حساس نظیر دستگاه‌های مخابراتی و شبکه‌های اطلاعاتی نیز با قطع یا تغییر مشخصات منبع تغذیه، هماهنگی بخشهای مختلف دستگاه بهم خورده و بر اثر قطع و وصل‌های متوالی، علاوه بر صدماتی که به قطعات دستگاه وارد می شود، عملکرد کل سیستم با اختلال مواجه می‌گردد. با توجه به مطالب فوق، نیاز به وجود دستگاهی که بتواند جایگزین مناسبی برای برق شهر در مواقع اضطراری گردیده و با حذف اختلالات شبکه تغذیه مدارات حساس را بر عهده گیرد، نمایان می شود. سیستم برق اضطراری یا ups ، وسیله‌ای است که در کنار یک رایانه (یا مصرف کننده ی برقی دیگر) نصب شده وهنگام قطع یا تغییرات شدید ولتاژ ورودی، امکان ادامه ی کار در حالت نرمال را برای مصرف‌کننده فراهم مینماید.
سیستم برق اضطراری یا یوپی‌اس‌ از نظر عملکرد داخلی غالباً در سه دسته تقسیم‌بندی می‌شود:
1. یو پی اس با عملکرد کشیک انفعالی یا آفلاین
2. با تبدیل دوطرفه یاآنلاین
3. در تعامل با خطلاین اینتراکتیو
یوپی‌اس‌های آفلاین یا آماده به کار، با زمان حفاظت ۲۰ دقیقه که گسترش ظرفیت آن معمولاً امکان پذیر نیست.
این نوع یوپی‌اس‌ها در حالت عادی از برق شهر استفاده می‌کنند اما به محض قطع برق، یوپی‌اس وارد مدار شده و برق باطری را به برق مورد نیاز مصرف‌کننده‌ها تبدیل می نماید.
یوپی‌اس‌های آماده به کار، تنها ویژگی‌های پایه‌ای را ارائه می‌دهد؛ مثل حفاظت کردن از مصرف کننده در برابر ولتاژهای بسیار زیاد ناخواسته ورودی و شارژ باتری‌ها. یوپی‌اس‌های آماده به کار با تغییر جهت عبور جریان در خطِ مسیر باتری، جریان دی‌سی را از حالت عادی شارژ به حالت تهیه ولتاژ ای‌سی مورد نیاز تغییر وضعیت می‌دهند. در یوپی‌اس آماده به کار «خارج از خط» سیستم بار به طور مستقیم توسط برق ورودی پشتیبانی می‌شود و مدارات قدرت تنها با استناد به ابزار قدرت تغذیه می‌شوند. بیشترین یوپی‌اس‌های زیر ۱ کیلوولت آمپر از انواع خط‌های تعاملی یا آماده به کار هستند که معمولا ارزان قیمت ترند.
این نوع از یوپی‌اس‌ها، تنها به هنگام قطع برق و به عنوان منابع جایگزین فعال می‌شوند به همین علت به آن‌ها یوپی‌اس با عملکرد کشیک انفعالی نیز می‌گویند.
سیستم برق اضطراری در چه مکان هایی کاربرد دارد؟
این نوع منابع تغذیه سیستم برق اضطراری که معمولا انرژی خود را از باتری یو پی اس تامین میکنند در مکانهایی مانند اتاق عمل بیمارستان اتاق کامپیوتر یا دیتا سنتر سیستمهای نظامی و بانک ها و غیره مورد استفاده قرار میگیرند.
در مقابل سیستم هایی که از دیزل ژنراتور و مولد برای تولید برق اضطراری استفاده میکنند بدلیل اینکه موتور مکانیکی برای راه اندازی نیازمند زمان است همانگونه که پیش از این گفتیم دارای تاخیر در وصل برق اضطراری خواهند بود.
لذا با توجه به خصوصیات و نیاز محل مورد استفاده، یکی از این سیستمها یا ترکیبی از هر دو نوع سیستم برق اضطراری (یو پی اس و ژنراتور) ممکن است استفاده گردد.
کاربرد یو پی اس در خانه هوشمند
با توجه به اینکه بسیاری از فعالیت هایی که در خانه هوشمند انجام می پذیرند نظیر امکانات مربوط به کنترل و مانیتورینگ خانه هوشمند یا سیستمهای امنیتی مانند دوربین و اطفاء حریق خودکار و دربهای اتوماتیک استفاده شده است و سیستم های سرمایشی و گرمایشی از کولر و پکیج استفاده میکنند و سیستم های ارتباطی مانند تلفن و مودم و غیره استفاده میشود. برای انجام فعالیت های خود به جریان برق نیاز دارند، با توجه به این توضیح ، در می یابیم که همه ی تجهیزات باید بدون قطعی برق به کار خود ادامه دهند و اگر قطعی برقی وجود داشته باشدکلا همه این سیستم ها از کار افتاده و در انجام فعالیت خود دچار اختلال می گردند. با این وجود، لزوم بهره گیری از منبع تغذیه ای به نام یو پی اس برای این تجهیزات ضروری میباشد
اجرا و تعمیرات تخصص ماست,ساخت,طراحی,مشاوره
آخرین قيمت را از ما بگیرید
شركت فني و مهندسي سورنا صنعت بيستون با بيش از 20 سال سابقه در صنعت برق
دکتر سيد حميدرضا حسيني ( جاورسینه ) – دکترای تخصصی برق ، كنترل
09122089098 – 09362089098 – 09102089098
02166482981 – 02644220797
SSB.CO@YAHOO.COMايميل :

.

97 بازدید کل ، 1 امروز

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....
New Page 3

مجوزها و راههای ارتباطی شتاب آگهی :

تلفن مدیریت شتاب آگهی: 02166133562
آدرس: تهران بزرگراه سعیدی خیابان مقدم نبش شیدائی پلاک۲۳۵

کمک به عزه