طراحی سایت

2 سال قبل در تهران ، تهران
کد آگهی : 20854
    قیمتتوافقی
    شماره همراه09337203001
    ایمیلrobita.joleini@gmail.com
    نام و نام خانوادگیگروه وب سایت وان
    نام واحد تجاریگروه وب سایت وان
    استانتهران
    شهرتهران
    آدرسhttp://www.website1.ir

به نام خدا
طراحی سایت – مقاله طراحی سایت

سلام به مقاله طراحی سایت خوش آمدید، اگر به ساخت و راه اندازی طراحی سایت های اینترنتی علاقه مند باشید، حتما مقالاتی با موضوع طراحی سایت را هم دوست دارید. اما این مقاله یکی از کامل ترین و بهترین مقاله هایی است که برای امر طراحی سایت تا به حال نوشته شده است، با توجه به تازه نویس بودن مقاله، سعی شده جدیدترین فناوری ها در آن لحاظ شود و راحت ترین و سریع ترین روش ها ذکر گردد. همچنین سعی شده از هر گونه اضافه گویی پرهیز شده و مستقیم به سراغ اصل مطلب برویم، مطمئنا کار شما را هم ساده تر از قبل خواهد کرد. شما به همین یک مقاله و منابعی که درون آن معرفی می شود، می توانید تمامی مباحث طراحی و راه اندازی یک سایت اینترنتی را بیاموزید. در روزگار کنونی، سهولت راه اندازی و طراحی سایت های اینترنتی باعث شده تا تعداد این گونه پایگاه های اینترنتی روز به روز افزایش یابد. مهم نیس که هدف شما از راه اندازی و طراحی سایت چه باشد، مهم این است که با فناوری های جدید شما در کمترین زمان می توانید سایت خود یا مشتری خود را راه اندازی کنید. سایت هایی که از به روز ترین امکانات استفاده می کنند و در عین حال کمترین هزینه را روی دست شما خواهند گذاشت. اگر با محیط وب فارسی آشنا باشید، حتما می دانید که چطور تعداد سایت ها روز به روز در حال افزایش است که بیشتر آنها هم معمولا از یک روش خاص و بهینه برای ساخت سایت خودشان استفاده می کنند، من علاوه بر اینکه به تمامی روش های طراحی سایت در این مقاله اشاره می کنم، به شما بهترین روش را هم یاد خواهم داد. علاوه بر آن مقاله های دیگری از طریق این جانب منتشر شده است که این مبحث را برای شما کامل تر میکنند. می توانید از آنها هم استفاده کنید. اگر با راه اندازی و طراحی سایت هدف شما این است که یک کار سرگرم کننده انجام دهید، یا از این کار کسب درامد کنید و یا حتی شغل طراحی سایت را برای خود به عنوان یک کار حرفه ای در نظر بگیرید، در هر صورت به دنیای طراحی سایت خوش آمدید! دنیای پر از شگفتی و البته راه های پیچ در پیچ که همین راه ها در کنار سخت کردن کار می توانند لذت بخش هم باشند. البته از سختی کار نباید ترسید. چرا که هر کاری در کنار سختی های خاص خودش، می تواند لذت بخش هم باشد، لذتی که در پس رسیدن به هدف نهفته شده است. مثل هر کار دیگری راه اندازی یک سایت اینترنتی را می توان از روش های مختلفی پی گرفت، از روش های ساده اما پیش پا افتاده گرفته تا استفاده از روش های نوین که همگی آنها سعی شده در این مقاله توضیح داده شوند. مهم نیس که دانش طراحی سایت شما تا چه حدی است. در نوشتن این مقاله سعی شده از مقدمات کار طراحی سایت کار را شروع کنیم. پس اگر آماده اید که با این مقاله اطلاعات خوبی راجع به طراحی سایت کسب کنید، همچنان با سطر سطر این مقاله همراه باشید. 
هدف از طراحی سایت
بسته به اینکه چه نوع هدفی در سر می پرورانید تا سایت خود را راه اندازی کنید، مسیری که طی می کنید ممکن است اندکی متفاوت باشد. اما در نهایت شما باید یک روش کلی را در پیش بگیرید که این مقاله در خدمت شماست تا این روش را به شما بیاموزد. به طور کلی من اهداف راه اندازی یک سایت را موارد زیر ذکر کردم:
طراحی سایت به عنوان یک سرگرمی
افراد زیادی هستند که کار طراحی و ساخت سایت را فقط برای لذتی که در این کار دارد انجام میی دهند. البته این افراد هم بالاخره به موقعیتی می رسند که می توانند از کاری که انجام می دهند حتی امور زندگی شان را بگذرانند. اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید، طبیعتا کار شما ساده تر است. چون الان کم کم با مباحث مختلف آشنا شده که هیچ فشاری روی شما نیست که خواسته باشید یک شبه حجم عظیمی از اطلاعات را وارد مخ تان کنید. البته این را هم بگویم که راه اندازی یک سایت برای سرگرمی به این معنا نیست که شما نیازی به داشتن هیچ دانشی ندارید.
طراحی سایت شخصی
این هدف از طراحی سایت هم می تواند جزء دسته اول قرار بگیرد. اما برخی از افراد می خواهند یک سایت شخصی برای خود داشته باشند که جدای از مباحث سرگرمی کار است. انتظار این دسته از افراد از داشتن یک سایت، چیزی پیشرفته تر از یک وبلاگ است. یک وبلاگ دارای محدودیت های بسیاری است و دست صاحبان آنرا نمی تواند باز بگذارد تا هر کاری که دلش خواست انجام دهد. اما یک سایت تمامی اجزائش قابل کنترل است. شما با یک سایت هر طور که بخواهید می توانید رفتار کنید. مثلا وبلاگ ها معمولا دارای تبلیغات اجباری هستند. این در حالی است که با راه اندازی یک سایت شخصی در برابر وبلاگ، نه تنها از تبلیغات اجباری خبری نیست، بلکه خود شما می توانید به روش های مختلف که یکی از آنها گذاشتن تبلیغ است، از سایت خود کسب درامد کنید. عملی کردن ایده های کارآفرینانه هم یکی دیگر از مواردی است که شما را می تواند به سمت طراحی سایت بکشاند. سایتی که من آن را در زمره طراحی سایت شخصی در نظر گرفتم. اما بعد ها می تواند به یک کسب و کار سود ده تبدیل شود.
طراحی سایت به عنوان یک شغل
برخی از افراد هم هستند چنان به کار طراحی سایت و ساخت پایگاه های اینترنتی علاقه دارند که این کار را به عنوان یک شغل برای خود انتخاب کرده اند. این شغل دارای مزایای خاص خود است. اینکه شما خود رئیس خود باشید و هر کجا که خواسته باشید کار خود را شروع کنید، می تواند مزیت های خوبی به شمار آید. اما برای رسیدن به این نقطه حتما باید از سطح اطلاعات قوی ای برخوردار باشید که به شما خواهم گفت به چه چیز های نیاز دارید. به هر حال اینکه هدف شما از طراحی سایت چه باشد، دیگر مراحل این مقاله به صورت جامع برای هر گروه کار خواهد کرد. اول پیش نیاز های کار را فراهم کنید و پس از آن وقت را غنیمت شمرده و هر چه سریعتر شروع کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
احتیاجات طراحی سایت
به مانند هر کار دیگری برای طراحی سایت شما نیاز به ابزارهایی دارید. این ابزار ها همان پیش نیاز هایی هستند که در این بخش به صورت فهرستی با انها اشاره خواهیم کرد.
علاقه برای انجام کار
اگر این مورد را نداشته باشید، بهتر است که کار را شروع نکنید! این یک هشدار جدی است. چون فقط وقت تان را تلف خواهید کرد. اما اگر به کار طراحی سایت مثل هر کار دیگری علاقه وافر داشته باشید، هیچ مشکلی نمی تواند جلوی شما را بگیرد و دلسردتان کند. طراحی سایت مثل هر کار دیگری می تواند دارای مشکلاتی باشد. از مشکلات عادی گرفته که ممکن است برای هر کسی پیش آید، تا مشکلات خاص. البته این را هم بگویم که به میزانی از افزایش سطح اطلاعاتی شما، مشکلات کاری شما کاهش خواهد یافت. یک مثال بزنم، فردی را فرض کنید با ابتدایی ترین مسائل وب مثل پیوند و لینک آشنا نیست. این فرد اگر خواسته باشد حتی درون وبلاگش هم یک متن را به صورت پیوند شده به صفحه ایدیگر دراورد، با مشکلاتی مواجه خواهد شد و فکر می کند که یک جای کار از وبلاگ ایراد دارد و نمی داند که مشکل از خود اوست که با مفهوم پیوند و طریقه ی درج آن آشنا نیست. پس به جد به شما توصیه می کنم مشغول هر کاری هستید، در روز اندک زمانی را صرف مطالعه و کسب تجربه از دیگران کنید.
زمان
اگر زمان کافی برای یادگیری طراحی سایت را دارید، همین الان شروع کنید. زمان شاخصه ی بسیار مهم هر کاری است که برای شروع آن باید داشته باشید. در غیر این صورت احتمال اینکه اواسط کار، مراحل کار را رها کنید بسیار زیاد است. البته این می تواند نا خواسته باشد. وقتی حرف از زمان میزنم به این معنا نیست که باید 24 ساعته کار کنید، بلکه اگر در روز مدت چند ساعت را هم برای کار و یادگیری هم اختصاص بدهید، باز هم خوب است. البته با راهنمایی های موجود در این مقاله، میانبر هایی را خواهید یافت که در حالت عادی شاید نیاز باشد چندین ماه بگذارید تا آنها را بیاموزید.
احتیاجات سخت افزاری
منظور از احتیاجات سخت افزاری همان رایانه و یا لب تاپی است که شما برای ساخت سایت به آن نیاز دارید. فکر نکنم راهی برای راه اندازی و طراحی سایت بدون داشتن رایانه وجود داشته باشد. این رایانه می تواند ساده ترین رایانه باشد که حتی از ضعیف ترین سخت افزار ها در آن استفاده شده باشد، مهم نیست. البته شما به یک خط اینترنت هم نیاز دارید. پس از سایت و راه اندازی و طراحی سایت باسد آنرا روی فضای وب بارگذاری کنید که این کار تنها با دسترسی داشتن به اینترنت شدنی است.
احتیاجات نرم افزاری
از نظر نیاز های نرم افزاری نباید مشکلی وجود داشته باشد. نرم افزار هایی که شما برای طراحی سایت به آنها نیاز دارید، به رایگان از طریق تینترنت قابل دریافت هستند. البته ما به یک مجموعه نرم افزار هم نیاز داریم که به آنها نرم افزار های تحت وب اطلاق می شود. این گونه نرم افزار ها هم رایگان هستند. از جمله این نرم افزار ها سیستم های مدیریت محتوا هستند که به ما اجازه ی سایخت سایت و مدیریت محتوای انها را به ساده ترین شکل ممکن می دهند. پس کلا احتیاجات نرم افزاری چیزی نیست که ذهن شما را درگیر خود کند. کم کم که با موضوعات مقاله پیش روید، می فهمید که این نیاز چطور رفع خواهد شد.
هاست یا فضای میزبانی
هاست همان فضایی است که سایت شما روی آن قرار میگیرد. فضای میزبانی یا هاست به منزله ی زمینی است که قرار است روی آن یک ساختمان بنا شود. اگر زمینی هم نباشد، ساختمانی هم وجود نخواهد داشت. در اصل هاست یک فضایی روی یک رایانه است که همیشه به اینترنت متصل است. هاست را باید از شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی تهیه کنید. هاست ها دارای مشخصات بسیاری هستند که فقط یک گروه از آنها کاربرد زیادی دارند و آن هم هاست لینوکس است هاست مهم ترین نیاز برای راه اندازی و طراحی سایت اینترنتی است و تا زمانی که این مورد نباشد، غیر ممکن است که بتوانیم یک سایت داشته باشیم. این را گفتم به این دلیل که گاهی از مواقع ممکن است رایانه نداشته باشید، خوب در این حالت می توانید از گوشی هوشمند خود که به اینترنت متصل است استفاده کنید، یا به کافی نت مراجعه کنید. بالاخره برای دیگر احتیاجات می توان جایگزین تعریف کرد. اما برای هاست به هیچ عنوان جایگزینی وجود نداردو شما ملزم به تهیه یم فضای میزبانی هستید. اینکه چطور این کار را انجام دهید، باید دیگر قسمت های این مقاله را مطالعه نمایید.
دامنه یا نشانی اینترنتی سایت
دامنه همان نشانی سایت شما ست. اگر می خواهید سایت شما یک ظاهر حرفه ای داشته باشد، باید یک دامنه را خریداری کنید. شرکت های ملی و بین المللی هستند که کار مدیریت و ثبت دامنه های اینترنتی را به عهده داند. شما هم می توانید دامنه ی خود را در کمترین زمان ثبت کنید. مثلا google.com ، website1.ir ، yahoo.com اینها همگی نوعی از دامنه های رسمی هستند که شما هم می توانید دامنه ی خاص خود را ثبت کنید و آنرا مال خود کنید، اینکه چطور این کار را انجام دهید، این را هم خدمت شما عرض خواهم کرد. مواردی که در اینجا ذکر شد، همان نیاز های اولیه برای راه اندازی یک سایت اینترنتی بود که برخی از آنها را باید از قبل تهیه کنید. اما مواردی مثل هاست و دامنه را در بخش بعدی به شما خواهم گفت که چطور تهیه کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
انواع سایت های اینترنتی
حالا که هاست و دامنه ی سایت خود را تهیه کردید، نوبت به ارائه تعریفی از انواع مختلف سایت های اینترنتی می رسد. اصولا روش های مختلفی برای راه اندازی و طراحی یک سایت وجود دارد که به طور کلی می توان تمامی آنها را شامل یکی از این دو دسته دانست:
1- سایت های ایستا
2- سایت های پویا
سایت های ایستا سایت هایی هستند که صفخات آن یکبار ساخته شده و یا اصطلاخا کدنویسی می شوند و دفعات بعدی اگر خواسته باشیم تغییر در آنها ایجاد کنیم، باید دستی برویم و پرونده ی همان صفحه را ویرایش کنیم. در این روش صفحات مختلف سایت ما را فایل های مختلفی تشکیل می دهند که از طریق لینک ها در صفحات مختلف می توانند به همدیگر ارتباط داشته باشند. اینگونه سایت ها ساده ترین روش برای طراحی سایت به حساب می آیند و نرم افزار های مختلفی برای این کار هم وجود دارد. هر چند شما حتی قادرید با نرم افزار notepad خود ویندوز که یک برنامه ویرایش متن ساده است هم اقدام به کدنویسی و ساخت صفحات html سایت خود کنید. محتویات صفحات سایت شما به این روش با برچسب هایی که همان کد های html است علامت گذاری می شوند و روی هاست بارگذاری می شوند. پس از آن هر بازدید کننده که آن صفحه را از هاست درخواست کند، می تواند آن را درون مرورگر خود باز کند و محتوای آن صفحه را ببیند. این روش کلیات کار طراحی سایت به صورت ایستا است. از جمله نرم افزار هایی که می توان با استفاده از آنها یک سایت ایستا طراحی کرد، می توان به DreamWeaver و Wysiwyg web builder اشاره کرد. این نرم افزار ها به صورت بصری اقدام به ساخت صفحات ایستای سایت شما می کنند. یعنی مثلا شما می خواهید یک عکس را در مکانی از صفحه وارد کنید. عکس را از جایی از رایانه خود می گیرید و آن را در جایی از صفحه ای از سایت خود قرار می دهید. این کار را برای اضافه کردن دیگر اجزاء باید انجام دهید. این کار را برای هر صفحه از سایت که می خواهید به روش ایستا ساخته شود را باید تکرار کنید. البته نباید فراموش کرد که نرم افزاری مثل DreamWeaver امکان طراحی و برنامه نویسی سایت های پویا را هم درون خود دارد. از طرف دیگر نرم افزار های ویرایش کد هم هستند که با آنها هم می توان صفحات ایستای سایت را ساخت. از این گونه نرم افزار ها می توان به Notpad++ و Sublime Text اشاره کرد. که یک ویرایشگر متن ساده به حساب می آیند و شما با دانستن نحوه ی کد نویسی HTML و CSS می توانید صفحات مختلف سایت خود را طراحی کنید. پس تا به اینجا فهمیدید که برای طراحی صفحات ایستای سایت حتما باید کدنویسی HTML و CSS را یاد داشته باشید. حالا اینه اینها چه هستند، در قسمت بعدی برای شما توضیح خواهم داد. ولی نکته ای که می ماند این است که طراحی سایت به روش ایستا معمولا به ابزار خاصی نیاز ندارد و حتی هاست شما می تواند یک فضای میزبانی کاملا ساده باشد. اما یک سایت پیچیده را نمی توان از طریق این روش پیاده سازی کرد. خیلی از اوقات ما نیاز داریم کارها به صورت خودکار برای ما انجام شوند. پس باید برنامه نویسی تحت وب را بیاموزیم که معروف ترین زبان های برنامه نویسی تحت وب PHP و ASP هستند. اما اینکه نخواسته باشیم این زبان های برنامه نویسی را بیاموزیم، راهکار هایی وجود دارد که به شما خواهم گفت. اما روش دیگری که برای راه اندازی و طراحی سایت می توانیم از آن استفاده کنیم، ساخت سایت به صورت پوبا است. برای ساخت سایت به صورت پویا، اول باید یک بار پایه ی سایت را برنامه نویسی کرد که این کار را باید با استفاده از زبانهای برنامه نویسی انجام داد. پس از آنمی توان به راحتی صفحات جدید را با ساختار از قبل تعیین شده ساخت و روز به روز تعداد صفحات سایت اضافه کرد. نگران نباشید. می دانم که الان شما با خودتان میگویید که من برنامه نویسی بلد نیستم. شاید لازم نباشد شما چنین سیستمی را از نو برنامه نویسی کنید. چرا که از قبل دیگرام فکر اینجا را برای شما کردند. چنین برنامه هایی در سطح وب وجود دارند که علاقه مندان می توانند از آنها برای راه اندازی و طراحی سایت پویای خود استفاده کنند. منظور از پویا این است که شمابه عنوان مدیر سایت یا طراح سایت نیاز ندارید تک تک صفحات دوباره کدنویسی کنید. تنهاکاری که می کنید این است که محتوای جدید را با استفاده از ویرایشگر های دیداری وارد سایت خود می کنید. به اینگونه نرم افزار ها که روی هاست شما نصب می شوند و معمولا هم رایگان هستند، سیستم مدیریت محتوا یا CMS گفته می شود که از پرکاربرد ترین آنها می توان به وردپرس و جوملا اشاره کرد. این سیستم های مدیریت محتوا رایگان هستند با زبان PHP نوشته می شوند. تمامی اطلاعات سایت هم درون پایگاه داده ی MySql دخیره می شوند، پس ینجاست که الان می توانیم درک کتیم چرا باید هاستی را بگیریم که از ساخت پایگاه داده پشتیبانی می کند. پس درست است که ساخت یک وب سایت پویا نیاز به دانش برنامه نویسی دارد. اما با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا که به نوعی سایت های پویای از قبل برنامه نویسی شده هستند و به رایگان در اختیار هر کسی قرار می گیرند، می توانید در عرض چند دقیقه سایت پویای خود را راه اندازی کنید. امروزه خیلی از افراد سعی می کنند که از این روش برای ساخت سایت استفاده کنند. بیشتر سایت هایی که در صفحات نتایج گوگل شاهدش هستید، همگی توسط چنین برنامه هایی ساخته شدند. مدیریت این گونه سایت ها ساده و راحت است و هزینه ای هم نداردو به غیر از هزینه ی هاست که یکبار پرداخت کردید. اگر علاقه مند به این شدید که چطور ما می توانیم ما میتوانیم یک سایت وردپرسی یا جوملایی داشته باشید، می توانید ادامه مقاله را با دقت بیشتری مطالعه کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت

کدنویسی سایت
برای اینکه این مقاله یک منبع کاملی برای علاقه مندان به طراحی سایت به حساب آید، با اینکه شاید شما نخواسته باشید از روش اول یعنی ایستا(Istatic) برای راه اندازی سایت خود استفاده کنید، اما توضیحاتی را راجع به این روش هم خدمت شما خواهم داد. فرض کنیم می خواهید با استفاده از کد نویسی مستقیم صفحات سایت خود را بسازید. دز این صورت نیاز به آموزش چه نوع مهارت هایی داریم؟ دو مهارت کلی برای طراحی صفحات وب مورد نیاز است.
HTML
CSS
این دو از مهم ترین نوع مهارت هایی هستند که نوعی کدنویسی محسوب می شوند. HTML ساختار محتوایی صفحات وب را تعیین می کنند. مثلا اگر خواسته باشید یک بند تعریف کنید باید آن بند نوشته را درون دو برچسب p و /p قرار دهید. HTML دارای ساختار برچسب مانند است. یعنی شما باید محتوایی که قصد ساختار بندی اش را دارید درون دو برچسب باز و بسته قرار دهید. این کار را باید برای هر جزء از صفحات سایت خود انجام دهید. پس طبیعتا اگر سایت شما ده ها صفحه داشته باشد و شما خواسته باشید تک تک صفحات را به این صورت بسازید و ویرایش کنید، زمان زیادی را از شما بگیرید. اما یاد داشتن مبانی کار با HTML حتی زمانی که قصد راه اندازی سایت به روش پویا را هم دارید، می تواند مفید باشد. آموزش HTML کار سختی نیست و با چند روز زمان گذاشتن می توان اصول کار آن را فرا گرفت. برای یادگیری HTML می توانید به سایت وب سایت وان به نشانی website1.irمراجعه نمایید. دسته ای از مطالب آموزشی با همین عنوان وجود دارد که می توانید طبق آموزش فارسی گام به گام با HTML آشنا شوید. در تصویر زیر کد یک صفحه را می بینید که در ویرایشگر کد Sublime نوشته شده است. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
اگر همین سند را با پسوند .html در جایی از رایانه ذخیره کنید و سپس درون مرورگر اینترنتی بازش کنید.(دو بار روی آن کلیک کنید)، به این صورت خواهد شد. همین الان خودتان هم می توانید امتحان کنید و نتیجه را ببینید، تا طریقه ی کار کردن کد های HTML را درک کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
ماهیت اصلی ساخت و راه اندازی صفحات وب به همین ترتیب است. یعنی در هر صورت این کد های HTML است که به بازدید کنندگان سایت داده می شود و مروگر می تواند اجزاء را طوری کنار همدیگر بچیند که در نهایت ساختار اصلی صفحات سایت به نمایش درآیند. البته در مثال بالا شما می توانید از عبارات و حروف فارسی هم استفاده کنید. نگران این موضوع نباید باشید. اما CSS چیست؟ که در ابتدای این بخش از آن نام بردم؟ CSS نام نوع دیگری از کد نویسی صفحات وب سایت که برای تغییر ظاهر و ویژگی های عناصر مختلف HTML مورد استفاده قرار می گیرد. مثلا فرض کنید در صفحه وب قبلی ما می خواهیم اندازه متن تیتر تصویر، همچنین رنگ آن را تغییر دهیم. این کار را می توانیم با استفاده از CSS انجام دهیم که این کار هم ساده است و باید حتما با کد نویسی CSS آشنا باشید. در کد صفحه ی وب زیر برچسبی با عنوان style در قسمت بالای صفحه اضافه شده است که همان کار سبک دهی به تک تک عناصر درون صفحه ی وب را برای ما انجام می دهد. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
نتیجه می شود: طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
در اینجا قصد ندارم شما را به صورت کامل با HTML و CSS آشنا کنم که این خود نیازمند مقالهی دیگر است. با مقاله های دیگر کاربر رایانه همراه باشید همچنین از مقالات آموزشی سایت وب سایت وان هم استفاده کنید. اما همین که با ساختار ساخت و راه اندازی صفحات ایستای وب آشنا شدید، برای الان کافی است. البته گفتم صفحات پویای سایت هم ساختارش به همین ترتیب است. اما دیگر نیازی نیست ما دستی کد های هر صفحه را بسازیم. چرا که می توانیم یک بار این کار را انجام دهیم و بقیه ی کارها را به خود سیستم مدیریت محتوای سایت بسپاریم.
جاوا اسکریپت چیست؟
جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی برای صفحات وب است که در مرورگر کاربر اجرا می شود و کلا از HTML و CSS جدا است. البته برای هماهنگ شدن با آنها درست شده است. ولی فلسفه ی یاد گیری آن با دو مورد اول کاملا متفاوت است. برای اینکه بدانید با جاوا اسکریپت چه کار می توان کرد، باید گفت اگر خواسته باشید مثلا کاری را انجام دهید که فعل و انفعالات کاربر را بگیرد و طبق آن نتیجه ای را به او برگرداند باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید. مثلا بازی های اینترنتی بیشتر از جاوا اسکریپت استفاده می کنند تا بتوانند با کاربران تعامل ایجاد کنند. از طرف دیگر مثلا اگر خواسته باشید روی فرم های اینترنتی کاری را انجام دهید، مثل اعتبار سنجی باز هم باید به سراغ جاوا اسکریپت بروید. جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی کامل است که بر اساس آن مقالهخانه های زیادی هم نوشته شده است تا کار کدنویسی جاوا اسکریپت را ساده تر کنند. مثل جی کوئری(JQuery) که حتما نام آن را شنیده اید. با جی کوئری مثلا می توان به سادگی کاری کرد که تمامی اجزاء صفحات وب سایت ما حالت پویاتری داشته باشند، حرکت کنند و پویانمایی داشته باشند که این خود باعث افزایش جذابیت صفحات وب سایت ما می شوند. پس تا اینجا باید بدانید که HTML ، CSS و JavaScript در طراحی سایت چه کاربردی دارند. اما یک نوع برنامه نویسی سمت سرور داریم که هسته ی اصلی سایت شما را تشکیل می دهند و این هسته است که کد های HTML و CSS و جاوا اسکریپت را به بازدیدکنندگان ارسال می کند. این هسته باید با زبان های برنامه نویسی مثل PHP یا ASP نوشته شود. این گونه برنامه ها که با این زبان ها نوشته می شوند را اسکریپت هم می نامند. برای هر نیازی اسکریپت های رایگتن و یا حتی پولی در محیط اینترنت وجود دارند و می توانید با یک جستجوی ساده به این اسکریپت ها برسید. این اسکریپت ها می توانند یک نرم افزار سایت ساز کامل محسوب شوند که البته در خیلی از مواقع نیاز به اندکی ویرایش روی آنها دارند. پس به عنوان یک طراح سایت شاید نیاز باشد یک زبان برنامه نویسی را هم یاد داشته باشیم. البته عجله نکنید، روش های دور زدن کد نویسی برنامه نویسی سایت هم وجود دارد.
سیستم مدیریت محتوا
در بخش انواع سایت های اینترنتی خدمت شما عرض کردم که به دو صورت ایستا و پویا می توانید سایت خود را بسازید. از مهم ترین روش های ساخت یک سایت پویا این است که از سیستم های مدیریت محتوا کمک گرفته و سایت خود را با آنها بسازیم. همانطور که از نام آنها پیداست، با اینگونه نرم افزار ها تمرکز شما فقط باید روی محتوا باشد. محتوا همان نوشته ها و دیگر انواع رسانه است که شما درون سایت خود منتشر می کنید. بالاخره اینکه شما سایت را بسازید و به حال خود رها کنید که نمی شود. باید آن را با محتوا و مطالب جدید به روز کنید. برای این کار سیستم های مدیریت محتوا کار شما را بسیار ساده می کنند. به طوری که تمامی مسائل فنی را به عهده می گیرند و کار تولید محتوا را به شما واگذار می کنند. حالا شما فقط باید روی نوشته و انتشار کار کنید. خیلی از سایت های معروف مثل سایت های دانلود از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنند و هر روز سایت خود را به روز می کنند. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
سیستم مدیریت محتوا یک برنامه ای است که روی هاست شما نصب می شود. به طور نمونه وردپرس را در نظر بگیرید که یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و بسیار پیشرفته است. این سیستم با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است و برای برپاسازی نیاز به پایگاه داده ی MYSQL دارد. یعنی محتوایی که شما درون سایت خودمنتشر می کنید، درون این پایگاه داده ذخیره می شود. همانطور که از نامش می توان فهمید، پایگاه داده محل ذخیره داده است و کار خاص دیگری انجام نمی دهد. اصلا شما نباید خود را درگیر مسائل فنی کنید. بلکه همین که مثلا بدانید پایگاه داده چه کاری را انجام می دهد و آیا هاست شما چنین امکانی را دارد یا خیر، بس است. بیشتر فضاهای میزبانی (هاست لینوکس) که خریداری می کنید، چنین امکانی را دارند. بیشتر سیستم های مدیریت محتوا حتی از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنند. یعنی حتی شما نگران انگلیسی بودن قسمت های مدیریت سایت خود هم نباشید. اگر خواسته باشیم از قسمت مدیریت سایت در این رابطه مثالی بزنیم، باید به سیستم های وبلاک دهی اشاره کنیم که به وسیله ی آنها می توانید وبلاگ بسازید، وارد بخش مدیریت وبلاگ خود شده و اقدام به مدیریت وبلاگ خود از ظاهر و قالب گرفته تا تنظیمات و انتشار نوشته کنید. اما سیستم های مدیریت محتوا دارای ابزار ها و امکانات پیشرفته تری نسبت به وبلاگ هستند. مثلا می توانید ظاهر سایت خود را مثل سایت های روز دنیا کنید و از امکاناتی مثل خبرنامه یا ابزار مدیریت کاربران پیشرفته استفاده کنید. وردپرسی که از آن نام بردم، دارای امکان نصب افزونه است که با نصب این گونه برنامک ها، امکانات آن به شدت قابل افزایش است. به عنوان یک پیشنهاد به شما ازطرف من این است که برای ساخت و طراحی سایت حتما از سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنید. این برنامه ها کار هر طراح سایت را ساده تر از قبل کردند. شما فقط با نیم ساعت می توانید هاست و دامنه ی خود را بخرید و سایت خود را با استفاده از یکی از CMS ها مثل وردپرس برپا کنید. این کار نه تنها سخت نیست، بلکه لذت بخش هم هست. اگر از وب سایت وان اقدام به خرید هاست و دامنه کردید، می توانید ز طریق پشتیبانی تیکت ارسال کنید و درخواست نصب وردپرس و همچنین راهنمایی کنید. کارمندان وب سایت وان حتما به شما کمک خواهند کرد. سیستم های مدیریت محتواحتی دارای امکانی با عنوان قالب هستند. شما با تغییر قالب می توانید به راحتی چند کلیک ظاهر سایت خود را تغییر دهید. یعنی این گونه نیست که هر کسی که سایتش را با یک سیتم مدیریت محتوا بسازد، ظاهرش باید دقیقا مثل سایت های دیگری باشد که از آن CMS استفاده کرده باشد. حتی شما اگر خود با کد نویسی و طراحی وب آشنایی داشته باشید، می توانید قالب خاص خودتان را برای سیستم مدیریت محتوای محبوب خود مثل وردپرس بسازید. 
سیستم اختصاصی سایت
تا اینجای مقاله آموزش طراحی سایت، شما با طریقه ی راه اندازی یک سایت با استفاده از یک سیستم قدرتمند مدیریت سایت، یعنی وردپرس آشنا شدید. این سیستم با زبان برنامه نویسی PHP و پایگاه داده ی MySql نوشته شده است. PHP یک زبان برنامه نویسی تحت وب است که برای ساخت یک سامانه اینترنتی از آن استفاده می شود. سیستم های مدیریت محتوا هم از این گونه زبان های برنامه نویسی کمک می گیرند و با در نظر گرفتن نیاز اکثر مخاطبین خود، سیستمی را طراحی می کنند که نیاز اکثر آنها را پاسخگو باشد. اما گاهی از اوقات ممکن است با اینکه بتوان با اینگونه نرم افزار ها سایت مورد نظر خود را راه اندازی کرد، اما برای افزایش بهره وری کار باید دست به کار شد و سیستم مورد نظر را از صفر برنامه نویسی کنیم. مثلا اگر قصد داشته باشیم یک سایت شبکه اجتماعی مثل فیس بوک را راه اندازی کنیم، درست است که شاید بتوان با وردپرس هم مثل آن را راه اندازی کرد، اما مطمئنا بهینه نیست و اینجاست که باید با در نظر گرفتن همین کاربری ، سیستمی را برنامه نویسی کرد که در نهایت سایت شبکه ی اجتماعی ما را بسازد. اینجاست که قضیه ی طراحی سایت کمی پیچیده می شود و شاید حتی از پس یک نفر هم بر نیاید. باید یک گروه روی این پروژه کار کنند و سایت مورد نظر را بسازند و پس از آن برای مدتی به صورت متوالی دنبال عیب های آن بگردند و آنها را برطرف کنند. به این نرم افزار سیستم اختصاصی سایت گفته می شود. البته جهت اطلاع شما باید عرض کنم که برای هر کاری که فکرش را بکنید از قبل CMS یا سیستم مدیریت همان نوع سایت ساخته شده و شما با جستجوی همان نوع اسکریپت در اینترنت می توانید به انواع مختلف و رایگان آنها برسید. مثلا سیستم های مدیریت آموزش یا LMS یکی دیگر از اسکریپت های رایگانی هستند که در محیط وب موجودند و بدون اینکه خواسته باشید زمان و هزینه ی خود را روی توسعه ی از صفر یک سیستم بگذارید. بهتر است روی آنها کار کنید و برای نیاز خود سفارشی سازی شان کنید. برای طراحی سیستم اختصاص سایت باید از شرکت های طراحی سایت کمک بگیرید. البته همه نمی توانند هزینه های طراحی سایت اختصاصی را تحمل کنند. هر چند حتی ممکن است شرکت طراحی سایت مبادرت به برنامه نویسی از صفر سایت برای مشتری نکند. و از پروژه های قبلی که کار شده کمک بگیرد و برای مشتری های جدید هم از برنامه هایی که قبلا نوشته شده استفاده کند. معمولا شرکت های بزرگ به سمت طراحی اختصاصی یک سایت می روند. مثلا آپارات را در نظر بگیرید که به عنوان یک سامانه ی اشتراک گذاری ویدیو سعی کرد سایتی را بسازد که تا حد بسیاری حداقل در وب فارسی نو باشد. هرچند حتی برای ساخت چنین سایت هایی از کارهایی که قبلا انجام شده الهام گرفته خواهد شد. در ضمن هزینه های سخت افزاری چنین سایت هایی هم کم نیست و باید روی سرورهای قدرتمندی باشند که با وجود بازدید بالا کم نیاورند و قدرت ارائه خدمات را هنوز داشته باشند. پس یکی دیگر از روش های راه اندازی سایت استفاده از یک سیستم اختصاصی بود که حتی ممکن است برای خرید این سیستم اختصاصی از پیش طراحی شده، هزینه ای را به شرکت های ارائه دهنده ی خدمات وب بپردازیم تا آنها برای ما سایت مورد نظرمان را طراحی کنند. سایت های خاص معمولا بیشتر از این روش استفاده می کنند. مثلا فرض کنید سایتی که برای مطب یک پزشک ساخته شده و نیاز به یک سامانه ی نوبت دهی هم دارد. یک سیستم اختصاصی معمولا اینجا بیشتر کاربرد دارد. یک سیستم اختصاصی از نظر پیچیدگی هم به سطوح مختلفی تقسیم می شود. یک سایت ساده که حتی شاید خود شما هم بتوانید با کمترین هزینه به زبان های برنامه نویسی تحت وب بنویسید که می تواند نوشته ها را از شما بگیرد و در قالب صفحات مختلف به بازدید کنندگان سایت نشان دهد. یا اینکه یک سیستم پیشرفته باشدکه کارهای خاصی را برای ما یا مخاطبان سایت انجام دهد.
نتیجه گیری
امیدوارم این مقاله توانسته باشد دید شما را نسبت به طراحی سایت بازتر از قبل کرده باشد و چیزهای مفیدی را به شما آموخته باشد. امروزه نسبت به قبل راه اندازی یک سایت در کمترین زمان ممکن شدنی است. شما می توانید خودتان آستین های خود را بالا زده و دست به کار شوید و سایت خود را با حداقل هزینه راه اندازی کنید. در این مقاله با روش های مختلف طراحی سایت آشنا شدید و دانستید که برای مقاصد خود باید از کدام روش ساخت و طراحی سایت استفاده کرد. بهترین روش نصب یک سیستم مدیریت محتوا روی فضای میزبانی بود که ما تهیه کردیم. سیستم های مدیریت محتوای بسیاری در محیط وب حتی به رایگان وجود دارند که شما می توانستید از آنها استفاده کنید که از بهترین آنها وردپرس است که وبمسترهای زیادی هستند که همینک در حال استفاده از آن هستند. وردپرس برای خود دنیایی است و یک سکو برای ساخت و طراحی انواع مختلف سایت است. اما شاید گاهی از اوقات ما نیاز داشته باشیم که از یک سیستم اختصاصی استفاده کنیم. پس باید اول احتیاجات سایت خود را در نظر بگیریم و دست به کار شده واز صفر نرم افزار سایت خود را بسازیم. البته در بیشتر مواقع این کار باید به صورت گروهی انجام گیرد و شرکت های طراحی سایت می توانند این کار را برای شما انجام دهند که هزینه ی به مراتب سنگین تری را روی دست شما می گذارند. بسته به نوع سایت و تعداد بازدید ها، باید به نوع رایانه ای که قرار است سایت شما روی آن قرار گیرد هم دقت کنید. یک هاست عادی و ارزان قیمت در بیشتر مواقع می تواند نیاز سایت های تازه ی شما را جوابگو باشد. اما همین که مخاطبان سایت شما افزایش پیدا می کند و یا محتوای سایت شما بیشتر می شود، شما نیاز داشته باشید فضای میزبانی را ارتقا دهید. سایت های پر مخاطب معمولا روی سرور های اختصاصی هستند که مطابق با نیاز آنها پیکربندی شده است وحتی در خیلی از مواقع هم یک سرور شاید جوابگوی آنها نباشد. فراموش نکنید که این مقاله بیشتر از زاویه ی شخصی که می خواهد سایت خود را در کمترین زمان ممکن و به بهترین شیوه بسازد نگاشته شده است. اما اگر به طراحی سایت به عنوان یک شغل نگاه می کنید، علاوه بر مطالب این مقاله و موضوعاتی که در آن ذکر شد، شما باید اطلاعات خود را هر روز افزایش دهید و با مباحثی مثل HTML ، CSS ، PHP ، JavaScript ، JQuery ، گرافیک وب و … بیش از پیش آشنا شوید. چون قرار است بتوانید کوچکترین مشکلات را خودتان به عنوان یک طراح وب حل کنید. در هر صورت به شما پیشنهاد میکنم با مقاله های وب سایت وان همچنان همراه باشید که در آینده با مقاله های جدیدتر و تصویری در خدمت شما خواهیم بود.

237 بازدید کل ، 0 امروز

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....
New Page 3

مجوزها و راههای ارتباطی شتاب آگهی :

تلفن مدیریت شتاب آگهی: 02166133562
آدرس: تهران بزرگراه سعیدی خیابان مقدم نبش شیدائی پلاک۲۳۵

کمک به عزه