بخش های مختلف کارخانجات صنایع غذایی و نوشیدنی (تولید، بسته بندی، انبار) از حیث انتخاب کفپوش مناسب نیازمندی های مختلفی دارند. علاوه بر نیازمندی های کاربردی، الزامات قانونی نیز مطابق با (ISO 22000,IFS,FDA, …) بایستی مورد توجه قرار گیرند. به عنوان مثال در کارخانجات تولید نوشیدنی به کفپوشی با مقاومت شیمیایی بالا نسبت به اسیدها نیاز است. کفپوش مورد استفاده در کارخانجات فرآورش گوشت باید مقاومت شیمیایی مناسبی در برابر خون و باقیمانده های گوشت داشته باشد.در کارخانجات تولید روغن و صنایع بسته بندی سطح کفپوش باید به گونه ایی طراحی شده باشد که در اثر آغشته شدن سطح به روغن خطر سر خوردن کارکنان و صدمه دیدن آن ها بوجود نیاید.
مشخصات:
دوام و پایداری:
• ایجاد سطحی با دوام بالا
• مقاومت بالا در برابر خراشیدگی و سایش
• متناسب با انواع تردد و ترافیک
• مقاومت ضربه بالا
مقاومت شیمیایی:
• مقاوم در برابر اسیدها
• مقاوم در برابر حلال ها
• مقاوم در برابر مواد شوینده
ضد لغزش:
• ایجاد سطحی مناسب برای محیطهای خشک و مرطوب
• کاهش خطر سر خوردگی
• قابلیت نشانه گذاری با رنگ ها و طرحهای مختلف
• ایجاد پروفایل سطح بافتدار و ضد لغزش
نظافت:
• قابلیت نظافت آسانتر به دلیل سطح آببندی شده
• قابلیت تمیز شدن سطح با جریان پرفشار آب و بخار آب