طعم دهنده ی عسل یا همان اسانس عسل با ویژگی محلول در آب،روغن و همینطور آب روغن با ظاهری پودری شکل وجود دارد
اسانس عسل به دو دسته ی خوراکی و صنعتی تقسیم بندی میشود که از نوع صنعتی آن برای ساخت لوازم آرایشی، بهداشتی و دارویی با بو و رنگ عسل استفاده میشود.نوع خوراکی آن برای تهیه ی انواع کلوچه،کیک،بیسکوییت و در کل مواد غذایی با طعم عسل مصرف میشود
اسانس عسل از ترکیب عسل با آب و روغن های معطر می باشد و دلیل استفاده از روغن ها این است که از تبخیر اسانس ها در هوا جلوگیر کنند
تهیه اسانس عسل
خرید اینترنتی اسانس عسل
تولید عسل با شکر
تولید عسل صنعتی
چگونه عسل تقلبی درست کنیم
ترکیبات عسل مصنوعی
ساخت عسل با سیب زمینی
مراحل تولید عسل در کارخانه
برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
0919808414خانم رضایی
03195023710