فروش سدیم ساخارین

1 سال قبل در تهران ، پاک دشت
کد آگهی : 28488
    قیمت1 تومان
    شماره همراه09196537561
    ایمیلmehreganchem2017@gmail.com
    نام و نام خانوادگیمهرگان شیمی
    نام واحد تجاریمهرگان شیمی
    استانتهران
    شهرپاک دشت
    آدرستهران-پاکدشت-روبروی درب شمالی دانشگاه ابوریحان مجتمع پارسیان -طقبه 5 واحد60

سدیم ساخارین چیست ؟

مشخصات محصول سدیم ساخارین :

نام شیمیایی : benzoic sulfinide، سدیم ساخارین.
فرمول شیمیایی : C7H5N3S
اسامی مترادف با سدیم ساخارین : sulphobenzamid، شیرین کننده مصنوعی.
گرید محصول : صنعتی – خوراکی
تعریف سدیم ساخارین :

ساخارین که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد می شود ، بلورهای سفید رنگی با دمای ذوب 224 درجه سانتی گراد هستند که حدود 550 بار بیشتر از ساکاروز (قند معمولی) شیرین است. از این ماده به شکل گسترده ای به عنوان شیرین کننده استفاده می شود. استفاده از ساخارین در آمریکا به علت سرطان زا بودن ممنوع است. نام های دیگر ساخارین این ترکیب با نام های E954 و BENZONIC SULFINIDE نیز شناخته می شود.

این شیرین کننده بصورت پودر یا قرص عرضه می گردد ، ودر جهان توسط بیماران مصرف می شود . بیش از چهل و پنج سال است که این شیرین کننده کشف و به شکلهای مختلف تولید و در اختیار بیماران دیابتی و یا رژیمی قرار گرفته است این ماده در صورت خالص بودن 400 برابر حجم شکر شیرینی دارد ، و علیرغم مخالفتهایی که با تولید آن شده هنوز به میزان زیادی در جهان تولید می شود عده ای بر این باورند که مصرف ساخارین باعث سرطان می شود . در یک آزمایشگاه در آمریکا ، که بر روی 1000 موش آزمایشگاهی صورت گرفت ، که در این آزمایش موشها با ساخارین تغذیه شدند . فقط دو موش بعد از مدتی طولانی دچار سرطان مثانه شدند که محققین احتمال بروز این نوع سرطان را توسط ساخارین را رد نمودند و اعلام نمودند این بیماری در بین موشها شایع می باشد . ضمنا فرمول و شکل ساخت ساخارین ظرف چند سال گذشته تغییر نموده که ریسک ابتلا به سرطان را از بین برده است . دلایلی که باعث شد این شیرین کننده در بخش صنعت کنار گذاشته شود ، وجود مزه تلخ آن بود ، که امروزه بخاطر از بین بردن تلخی آن ، این ماده را با شیرین کننده دیگری بنام cicyckinat سیکلمات مخلوط می نمایند . نکته قابل توجه در مورد این شیرین کننده پائین بودن قیمت آن در بازار جهانی است .

ساخارین اولین قند مصنوعی بود که به طور تصادفی توسط شیمیدانی به نام فالبرگ ، هنگامی که وی روی یک ماده نگهدارنده غذایی جدید کار می کرد ، کشف شد . در طی جنگ جهانی دوم به دلیل کوپنی شدن شکر میزان مصرف ساخارین

افزایش پیدا کرد و تا سال 1960 نتایج تحقیقات نشان داد که ساخارین در موش سبب بروز سرطان می شود . نتایج تحقیقات بعدی تایید کننده افزایش بروز سرطان مثانه در موش ها بود و پس از آن FDA مصرف آن را محدود کرد و در سال 1977 مصرف آن در کانادا نیز ممنوع شد ، ولی نتایج تحقیقات بعدی ایجاد سرطان در انسان را به اثبات نرساند.
موارد مصرف و کاربرد سدیم ساخارین :

ساخارین بطور کلی در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

صنایع تولید دارو

نوشابه های بدون قند و رژیمی

صنایع غذایی و قنادی

رژیم غذایی بیماران دیابتی

184 بازدید کل ، 1 امروز

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....
New Page 3

مجوزها و راههای ارتباطی شتاب آگهی :

تلفن مدیریت شتاب آگهی: 02166133562
آدرس: تهران بزرگراه سعیدی خیابان مقدم نبش شیدائی پلاک۲۳۵