صفر تا صد ساخت، طراحی و راه اندازی وب سایت

2 سال قبل در تهران ، تهران
کد آگهی : 29402
    قیمتتوافقی
    شماره همراه09337203001
    ایمیلrobita.joleini@gmail.com
    نام و نام خانوادگیگروه وب سایت وان
    نام واحد تجاریگروه وب سایت وان
    استانتهران
    شهرتهران

به نام خدا
صفر تا صد ساخت، طراحی و راه اندازی وب سایت
با عرض سلام خدمت همه کاربران و مخاطبین خوب و عزیز گروه وب سایت وان
در این مقاله گروه وب سایت وان تلاش دارد از صفر تا صد مراحل ساخت، طراحی و راه اندازی وب سایت را برای شما عزیزان ارائه دهد.
این مقاله با استفاده از دانش تخصصی کارشناسان عزیز گروه وب سایت وان در خدمت شما عزیزان قرار گرفته است، استفاده از این مطالب و مقالات برای همه کاربران وب سایت آزاد می باشد ، فقط به دلیل تلاش زیاد و زحمتی که برای این مقالات و سایر مقالات نوشته شده در وب سایت وان کشیده شده است و زمانی که صرف ارائه مقالات می شود تا به شما عزیزان برسد، برای استفاده از مطالب و مقالات وب سایت خواستاریم نسبت به قرار دادن مرجع و منبع مقاله و لینگ گروه وب سایت وان در وب سایت خود اقدام کنید.
خوب برویم سراغ مقاله صفر تا صد ساخت، طراحی و راه اندازی وب سایت،
در ابتدا باید مفهوم وب سایت را برایتان شرح دهیم، وب سایت یک مکان در اینترنت می باشد که دارای صفحات خاص و مختص خودش می باشد که بسته به نوع استفاده شده از آن هرف مشخصی برای خود دارد، پس با توجه به اینکه هر وب سایت شامل صفحات مختص خود می باشد به این نتیجه می رسیم که هر وب سایت و صفحات وب آدرس مخصوص خودشان را دارند.
به یک زبان دیگر، وب سایت مجموعه ای از صفحات طراحی شده وب با آدرس مشخص برای هدفی مشخص می باشد که کاربران اینترنتی با وارد کردن آدرس آن در مرورگر های اینترنتی خود می توانند وارد وب سایت شوند و صفحات طراحی شده وب سایت شما را مشاهده کنند.
تا اینجا فهمیدیم که برای داشتن یک وب سایت در ابتدا نیاز به طراحی صفحات وب سایت داریم و برای دستیابی به وب سایت و صفحات وب به اینترنت نیاز دارید،
برای طراحی صفحات وب ، زبان های مختلف برنامه نویسی و نرم افزار های مختلف طراحی صفحات وب وجود دارند،
در مقالاتی به صورت کامل در مورد زبان های برنامه نویسی و نرم افزار های مختلف طراحی صفحات وب توضیح خواهیم داد.
حالا که مفهوم وب سایت را درک کردیم و با مفهوم وب سایت و طراحی صفحات وب آشنا شدیم، کمی تخصصی تر پیش می رویم و نحوه قرار گرفتن وب سایت در دهکده جهانی وب (World Wide Web) یا همان www را توضیح می دهدیم.
یک وب سایت پس از اینکه طراحی شد و صفحات آن کنار هم قرار گرفت برای مشاهده عمومی نیاز دارد که وارد دنیای وب یا همان دهکده جهانی وب یا www شود، برای این کار شما به یک سرور برای میزبانی صفحات وب خود دارید، یک سروری که یک مقدار فضا از آن را برای آپلود فایل های وب سایت خود استفاده کنید، به این مقدار فضایی که از سرور میزبانی وب دریافت می کنید هاست یا فضای وب سایت شما می گویند،
ما همچنین برای پیدا کردن سرور و و میزبان صفحات وب سایت مقالاتی تخصصی در قسمت مقالات وب سایت وان قرار داده ایم، برای کسب اطلاعات بیشتر به قسمت مقالات وب سایت وان مراجعه کنید.
خوب پس از آپلود کردن صفحات وب سایت در هاست سرور میزبانی وب تان نیاز انتخاب به نام وب سایت دارید، نام وب سایت برای استفاده کاربران برای ورود به ضفحات وب سایت شما و آدرس دادن به آن ها می باشد، به نام وب سایت دامین یا دامنه وب سایت هم می گویند.
انتخاب نام یا دامین یا دامنه وب سایت، یکی از مقوله های بسیار مهم در بحث طراحی و سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه انتخاب دامین یا دامنه یا نام وب سایت به وب سایت وان مراجعه کنید.
تا اینجا متوجه شدیم که برای داشتن و طراحی یک وب سایت نخست نیاز به انتخاب یک نام یا دامین یا دامنه وب سایت داریم و بعد از آن نیاز به یک هاست یا فضا از سرور میزبان صفحات وب داریم و سپس نیاز به یک طراحی صفحات وب داریم، با تکمیل این مراحل شما صاحب یک وب سایت برای خودتان خواهید شد.
طراحی وب سایت ها بر اساس کاربردشان و نحوه برنامه نویسی و نرم افزار های طراحی وب سایت به دو دسته تقسیم می شوند:
1- طراحی وب سایت های ایستا، ثابت یا استاتیک(Static Websites):
در طراحی اینگونه وب سایت ها، طراحی وب سایت یک بار انجام می شود و اطاعات و متن و تصاویر مورد نیاز بعد از قرار گیری در جای خودشان ثابت می باشند و قابل تغییر توسط کاربران عادی نخواهند بود، اینگونه وب سایت ها برای کسانی مناسب است مه نیاز به تغییرات متون و تصاویر وب سایت شان ندارند و می خواهند همانطور که وب سایت را طراحی کرده اند بدون هیچ تغییری در وب سایت برای کاربرانشان نمایش داده شوند، برای انجام تغییرات و اصلاحات مورد نیاز در اینگونه وب سایت ها نیاز به طراح وب سایت می باشد تا تغییرات لازم را انجام دهد.
وب سایت های ایستا، ثابت یا استاتیک، حجم کمتری نسبت به دیگر وب سایت ها اشغال می کنند و سرعت باز شدن و لود این وب سایت ها نسبتا بالا خواهد بود.
اینگونه وب سایت ها چون هر شی ای جای مناسب خود را دارد و تغییر نخواهد کرد بالطبع طراحی گرافیکی وب سایت، ظاهری زیباتر و جذاب تر خواهد داشت و همه ی اینها برای رنک بندی در موتورهای جستجوگر و سئو و بهینه سازی وب سایت تاثیر مثبتی دارد.
پس در طراحی وب سایت های ایستا، ثابت یا استاتیک ، امکان تغییرات و به روز رسانی ها در وب سایت توسط مالکین وب سایت امکان پذیر نیست و برای تغییرات نیاز به یک متخصص طراحی وب سایت می باشد.
طراحی وب سایت های ایستا ، ثابت یا استاتیک برای افرادی مناسب است که در هر چند ماه نیاز دارند در محتوای وب سایت شان تغییرات ایجاد کنند.
زبان برنامه نویسی و طراحی وب سایت های ایستا، ثابت یا ایستاتیک معمولا HTML و JAVA SCRIPT و CSS می باشد.
2- طراحی وب سایت های پویا، داینامیک(Dinamic Websies):
طراحی وب سایت های پویا یا داینامیک، همانطور که از اسمشان پیداست امکان تغییرات محتوای وب سایت توسط افراد مجاز وجود دارد، اینگونه وب سایت ها طوری طراحی می شوند که پس از افتتاح وب سایت و آپلود شدن آن در وب، کاربران عادی با چند جلسه آموزش می توانند به وب سایت ها ،متن ها و تصاویرر و لینک های مورد نیازشان را اضافه کنند، و متون مختلف را در وب سایت شان تغییرات دهند و وب سایت را به روز رسانی کنند.برای این کار یک کنترل پنل توسط طراح وب سایت به کاربران یا مدیران وب سایت داده می شود که با آن کنترل پنل تغییرات لازم را انجام دهند.
در طراحی اینگونه وب سایت ها یک قالب اصلی برای وب سایت طراحی می شود و قسمت هایی از این قالب که قابل تغییر و تغییر پذیر است برای کاربران و مدیران وب سایت مشخص می شود، با توجه به این اشارات بالطبع طراحی وب سایت های پویا یا داینامیک از لحاظ گرافیکی ممکن است کمی ضعیف تر از وب سایت های استاتیک باشد.
طراحی وب سایت های پویا یا داینامیک برای افرادی مناسب است که روزانه ، هفتگی یا ماهانه نیاز دارند در محتوای وب سایت شان تغییرات و اصلاحات انجام دهند و وب سایت شان را به روز رسانی کنند.
زبان برنامه نویسی وب سایت های پویا یا داینامیک معمولا ASP، ASP.NET، PHP، CSS، Silver Light، Ajax و … می باشد.

در این قسمت می خواهیم طراحی وب سایت ها را بر حسب نوع استفاده و اهدافشان برایتان دسته بندی کنیم.
– طراحی وب سایت های شخصی:
طراحی ب سایت های شخصی معمولا برای معرفی و رزومه افراد و نمایش و معرفی پروژه های کاری و نمونه کار های افراد استفاده می شود. این نوع وب سایت ها به تازگی رواج زیادی پیدا کرده اند و معمولا افراد، برای معرفی خود و نشان دادن فعالیت هایشان، مخاطبین شان را به سمت وب سایت شان هدایت می کنند.
– طراحی وب سایت های شرکتی:
طراحی وب سایت های شرکتی معمولا برای معرفی شرکت ها، پروژه ها و نمونه کار های شرکت می باشد، شرکت ها سعی می کنند هر آنچه در توانشان هست را درون وب سایت پیاده سازی کنند و به نحوی وب سایت شان ویترینی از فعالیت های شرکت شان می باشد.
– طراحی وب سایت های سازمانی و ارگانی:
این نوع طراحی وب سایت ها برای سازمانی ها و ارگان ها نشان دهنده فعالیت حرفه ای و به روز بودن و حتی اطلاع رسانی به مخاطبین می باشند.
– طراحی وب سایت های اطلاعاتی:
این نوع طراحی وب سایت ها معمولا برای اطلاع رسانی های عمومی در موضوع های خاص مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
– طراحی وب سایت های تراکنشی:
این نوع طراحی وب سایت ها برای فعالیت هایشان نیاز به انجام تراکنش های مالی دارند،امروزه انواع مختلفی از وب سایت ها معمولا انجام امور تراکنشی را در وب سایت خود قرار داده اند.
– طراحی وب سایت های شبکه اجتماعی:
این نوع طراحی وب سایت ها برای ساختن یک شبکه اجتماعی برای کاربران مورد استفاده قرار می گیرد، در این نوع وب سایت ها کاربران ثبت نام می کنند و از مزایای تعریف شده در وب سایت برای فعالیت های اجتماعی شان اعم از سرگرمی و دوست یابی استفاده می کنند.
– طراحی وب سایت های بازی و سرگرمی:
این نوع طراحی وب سایت ها برای کاربرانی که به بازی و سرگرمی علاقمند هستند بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، در این نوع وب سایت ها هدف بازی و سرگرمی برای کابرانش می باشد.
– طراحی وب سایت های دولتی:
طراحی وب سایت های دولتی برای ارگان ها و سازمان های دولتی برای انجام امور بسته به نوع هدف و فعالیت شان و موارد نیازشان انجام می گیرد.
– طراحی وب سایت های آموزشی:
هدف این نوع طراحی وب سایت ها آموزش های عمومی و تخصصی برای کاربران می باشد، با توجه به ماهیت این وب سایت ها ، آموزش ها به صورت غیر حضوری و کاملا الکترونیکی انجام می گیرد.
– طراحی وب سایت های فروشگاهی:
طراحی وب سایت های فروشگاهی که امروزه بخش وسیعی از مخاطبین اینترنت را به خود اختصاص داده برای انجام کلیه امور خرید و فروش مورد استفاده قرار میگیرد.
– طراحی وب سایت های تبلیغاتی:
هدف این نوع وب سایت ها همانطور که از اسمشان پیداست تبلیغات برند، شغل، محصول، خدمت یا فعالیت کاربرای دنیای وب می باشد.
– طراحی وب سایت های تجاری:
طراحی وب سایت های تجاری برای کلیه امور بازرگانی و تجاری صورت می گیرد.
– طراحی وب سایت های صنعتی:
امروزه برای صنعت، وب سایت ها کاربرد های تخصصی پیدا کرده اند، در حال حاضر به جایی رسیده ایم که در صنعت های مختلف وب سایت های کارهای تخصصی خاصی را انجام می دهند.
– طراحی وب سایت های صنفی:
طراحی وب سایت ها در حال حاضر برای کلیه اصناف مورد استفاده قرار می گیرد، امروزه کمتر کسی پیدا می شود که از طراحی وب سایت برای فعالیاش اطلاعاتی نداشته باشد. تنها با گشتمن در اینترنت و جستجوی مطالب مختلف متوجه می شوید که هر صنفی و هر شغلی که تصورش را بکنید با به عرصه طراحی وب سایت و دنیای مجازی گذاشته است.
– طراحی وب سایت های خدماتی:
طراحی وب سایت های خدماتی هم بخش گسترده ای از دنیای وب را به خود اختصاص داده است و شرکت های ارائه انواع خدمات از طراحی وب سایت برای ارائه خدماتشان غافل نمانده اند و شروع به تبلیغات از طریق طراحی وب سایت نموده اند.
– طراحی وب سایت های خبرگزاری:
یکی از انواع پر طرفدار طراحی وب سایت های حال حاضر دهکده جهانی وب و دنیای مجازی، پرتال های خبری و خبرگزاری های آنلاین مختلف می باشند، تقریبا همه مخاطبین دنیای وب طرفدار اخبار داغ و تازه می باشند، روزانه اخبار را مرور می کنند به همین خاطر پرتال های خبرگزاری با توجه به گستردگی مخاطبینشان پرطرفدار ترین وب سایت های موجود می باشند.

اگر تا این قسمت مقاله همراه ما بوده اید تا حدودی با واژه طراحی وب سایت و مفهوم آن آشنا شده اید، لطفا برای مطالعه مقالات و آموزش های تخصصی بیشتر در این زمینه به صفحه های مقالات و آموزش های وب سایت وان مراجعه فرمایید.

صفر تا صد ساخت، طراحی و راه اندازی وب سایت
یک وب سایت مکانی است که شامل صفجاتی است که درون آنها از متن ها، تصاویر، ویدیو ها، لینک ها و غیره استفاده شده است که توسط یه زبان برنامه نویسی طراحی می شود.

7 مرحله ساخت، طراحی و راه اندازی وب سایت:
1- انتخاب نام برای وب سایت.(نام وب سایت، دامنه وب سایت، دامین وب سایت).
2- ثبت نام، دامین یا دامنه وب سایت در دنیای وب.
3- طراحی صفحات وب سایت توسط نرم افزار های مختلف طراحی وب سایت.
4- تولید محتوای مناسب و تخصصی و مرتبط برای استفاده به عنوان متون وب سایت.
5- انتخاب یک سرور برای میزبانی صفحات وب سایت با امکانات مورد نیاز وب سایت(فضای کاربری وب سایت، کنترل پنل وب سایت، هاست وب سایت)
6- قرار دادن فایل های وب سایت بر روی هاست یا سرور ارائه دهنده میزبانی وب سایت.
7- ثبت وب سایت در موتورهای جستجوگر، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، معرفی وب سایت به گوگل.

در پایان مقاله به دلیل اهمیت بسیار زیاد سئو و بهینه سازی وب سایت نیاز میبینیم با مثال و توضیح مختصری شما عزیزان را با مفهوم سئو و بهینه سازی وب سایت آشنا کنیم:
سئو و بهینه سازی وب سایت و ثبت وب سایت در موتورهای جستجوگر(SEO: Search Engine Optimization):
سئو و بهینه سازی وب سایت یعنی طراحی وب سایت و کد نویسی وب سایت را طوری انجام دهیم که در راستای قوانین کلی و تعریف شده در موتورهای جستجوگر باشند، طوری که ربات های موتورهای جستجوگر وقتی وارد وب سایت شما شوند به راحتی صفحات وب سایت شما را پیمایش و ایندکس کنندو اطلاعات وب سایت شما را در بانک اطاعاتی خود قرار دهند طوریکه هر زمان کاربران اینترنتی کلمات کلیدی مربوط به وب سایت شما را جستجو کردند شما هم جزء لیست نتایجی باشید که موتورهای جستجوگر به کاربران اینترنتی نمایش می دهد.
تنها در صورتی شما از طراحی وب سایت تان نتیجه میگیرید که وب سایت شما سئو و بهینه سازی شده باشد و شما در لیست موتورهای جستجوگر قرار گرفته باشید.
بهینه سازی و سئو وب سایت به این دلیل از اهمیت زیادی برخوردار است که بیش از 80 درصد کاربران اینترنتی با استفاده از موتورهای جستجوگر، متن خودشان را جستجو می کنند و به وب سایت های مرتبطی که نیاز دارند می رسند.

291 بازدید کل ، 1 امروز

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....
New Page 3

مجوزها و راههای ارتباطی شتاب آگهی :

تلفن مدیریت شتاب آگهی: 02166133562
آدرس: تهران بزرگراه سعیدی خیابان مقدم نبش شیدائی پلاک۲۳۵

کمک به عزه