ورکشاپ های آموزشی در رشته های زیر برگزار میشود:
*کیک ساز و تر ساز
*کیک خامه ای
*کیک فوندانت( مبتدی تا فوق پیشرفته)
*شیرینی پزی درجه یک و دو
*شیرینی سنتی
*تاپرسازی( دکوراتیو کیک)
*سوسیس کالباس خانگی
*انواع ژله و ژله تزریقی
*دسرساز مدرن ( بین الملل)
*دوره موچی
*دوره ترافل و ساخت شکلات
*بادکنک آرایی
*گل آرایی
*میوه آرایی
*انواع حلوا، کیک کافی ای
*متصدی کافی شاپ،بارمن و بارتندر
*فینگرفود و تشریفات
*نان های حجیم
●کلاس ها در محیط آموزشگاه بصورت خصوصی و نیمه خصوصی طبق استانداردها برگزار می گردد
●در پایان تمام دوره های این آموزشگاه هنرجویان میتوانند با اخذ مدرک معتبر سازمان فنی حرفه ای برای راهاندازی کسب و کارشان و دریافت امتیاز برای مهاجرت اقدام نمایند
●پشتیبانی یکساله هر دوره انجام میشود
توجه کنید:
*تمامی دوره ها از صفر تا صد آموزش داده می شود
*امکان پرداخت اقساطی درحین آموزش
*هنرجویان بصورت عملی کیکی که مربی آموزش می دهد را درست می کنند
*آموزش کلاس ها تک جلسه،دوجلسه،سه جلسه و ترمیک
*تمام مواد اولیه به عهده آموزشگاه بوده