در سیستم کانادایی سازه به صورت شاخه های رانر و استاد طبق متر طول مورد نیاز تولید و در محل پروژه برشکاری و مونتاژ می گردد .
در صورتیکه در سیستم نیوزلندی سازه ها به صورت دیواره با دستگاه سی ان سی تولید و به صورت پک شده به محل پروژه ارسال می گردد .
در روش کانادایی پروفیل ها بصورت استاد و رانر خام تولید شده و کلیه برش کاری سوراخکاری و مونتاژ توسط شخص و در محیط کارگاه انجام می پذیرد.
بادبندها بصورت کام و زبانه می باشد و تو در تو بصورت هشتی کار می شود .
و محل سوراخکاری پیچ جهت استقامت بیشتر بال و همچنین عدم برامدگی پیچ گود می شود.
ساختار قاب فولادی سبک سیستم کانادایی (LSF) برای ما یک سیستم ساختمانی با وزن کم را فراهم می کند که امکان اسکان مرتفع و در عین حال بارهای پایه را نیز به حداقل می رساند.
وقتی صحبت از ساختمانهای مدولار میشود، ساختارهای سبک فولادی (LSF) کاملاً مطابقت دارند. ساخت LSF با ارائه روشی کارآمد و مقرون به صرفه، میتواند به راحتی و با مزیت با سایر سیستمهای موجود در محدوده ترکیب شود یا در ساختمانهای سنتی استفاده شود.
مزیت اصلی ساختار LSF توانایی تولید و پیکربندی آن در خارج از سایت است. به همین دلیل، مرحله بعدی ساخت و ساز میتواند خیلی زود آغاز شود، و باعث صرفهجویی در منابع در محل و کاهش زمان کلی مونتاژ میشود. در ساخت خارج از سایت همچنین به دلیل فرآیندهای کوشا و کنترل شده کارخانه، این سازه با کیفیت برتر ساخته میشود – فقط محصولاتی که استانداردهای بالا را رعایت می کنند مجاز به ترک کارخانه هستند.
سازه کانادایی بهتر است یا نیوزلندی ؟
در اینکه سیستم کانادایی یا نیوزلندی کدامیک بهتر است باید گفت در دقت تولید و اجراء سیستم کانادایی به مراتب از سیستم نیوزلندی بهتر است همچنین در خصوص توانایی تحمل وزن سازه و ساختمان سیستم کانادایی برتری دارد .
در خصوص بحث قیمت سیستم های نیوزلندی و کانادایی از تفاوت چندانی در قیمت برخوردار نیستند .
از نظر بحث استحکام نیز می توان بیان کرد که سازه ال اس اف سیستم کانادایی قوی تر می باشد .