پکتین در صنایع غذایی پرکاربرد است. بخش عمده این ماده به وسیله فرآوری میوه مصرف میشود. همچنین کاربردهای متداول آن در محصولات لبنی و قنادی، محصولات فرآوری شده پرکننده های نانوایی و لعاب ها هستند. پکتین به عنوان عامل ژله کننده برای مربا و ژله کاربرد دارد.همچنین در صنایع داروسازی نیز برای کاهش کلسترول خون و بیماری های معده ای، روده ای از این ماده استفاده میکنند.
در حقیقت، پکتین چیزی است که باعث می شود جوانه ها و ژله ها یک بافت نیمه جامد را هنگام سرد شدن تولید کنند. این نیز به عنوان جایگزین چربی در برخی از محصولات پخته شده استفاده می شود.
از آنجا که توانایی پکتین برای ساخت یک محلول مانند ژل ضخیم است، به طور تجاری در تهیه ژله ها، ترنج و مارمالاد استفاده می شود. خواص ضخیم آن نیز در صنایع شیرینی سازی، دارویی و صنایع نساجی مفید می باشد.
بسیاری از دستور العمل های نگهدارنده، از جمله مربا و مخصوصا ژله ها، از یک عنصر به نام پکتین استفاده می کنند. بدون این ماده ، ژله و ژامبون حالت ژله ای ندارند، بنابراین یک ماده ضروری است.
پکتین نشاسته ای است که به نام هتروپلی ساکارید نامیده می شود، به طور طبیعی در دیواره سلولی میوه ها و سبزیجات اتفاق می افتد. در حقیقت، این چیزی است که به آنها ساختار میدهد. هنگامی که در دمای بالا (۲۲۰ F) پخته شود، در ترکیب با اسید و قند، ژل را تشکیل می دهد.
پکتین علاوه بر استفاده سنتی از آن در تهیه میوه ها و مخلوط های قندی، پروتئین های گیاهی و طعم نوشیدنی ها و ماست را بهبود می بخشد. پکتین که یکی از اجزای اصلی فیبر محلول در میوه ها و سبزیجات است، به عنوان یک فیبر رژیمی در برخی از مناطق از جمله ایالات متحده محسوب می شود
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713