بوتیل هیدروکسی تولوئن اغلب برای حفظ چربی ها و روغن ها به مواد غذایی اضافه می شود و از فاسد شدن آنها جلوگیری می کنند. وتیلات هیدروکسی تولوئن در درجه اول به عنوان یک افزودنی غذایی آنتی اکسیدان استفاده می شود. در ایالات متحده، بر طبق مطالعات موسسه ملی سرطان از سال ۱۹۷۹ برای استفاده در ایالات متحده تایید شده است. این محصول در اتحادیه اروپا تحت E321 مجاز است.
BHT به عنوان یک ماده نگهدارنده در برخی از غذاها استفاده می شود. با استفاده از این محصول، سبزیجات را حفظ می کند یا مانع خراب شدن آن می شود؛ ممکن است برای کاهش میزان تغییر که بافت، رنگ یا طعم غذا استفاده شود.
بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) به عنوان یک آنالوگ مصنوعی ویتامین E عمل می کند که عمدتا به عنوان یک عامل متوقف کننده ای است که از اتوکسید شدن جلوگیری می کند. فرآیندی است که در نتیجه اکسیژن های اتمی بدون پراکندگی (معمولا) ترکیبات ارگانیک مورد حمله قرار می گیرند.
BHT این واکنش اتوکاتالیتیک را متوقف می کند و تبدیل رادیکال های پراکسی به هیدروپراکسید را متوقف می کند. این اثر را با اهدای یک اتم هیدروژن به اثبات می رساند.
وتیل هیدروکسی تولوئن یا همان BHT پودر کریستال سفید رنگ است که به عنوان dibutyl hydroxy toluene شناخته می شود، یک ترکیب شیمیایی لیپوفیلی است که از لحاظ شیمیایی مشتق شده از فنول است که به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدان در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.
مقررات اروپا و ایالات متحده اجازه می دهد از این محصول به عنوان یک افزودنی مجاز مواد غذایی استفاده شود. علاوه بر این استفاده، BHT به طور گسترده ای برای جلوگیری از اکسیداسیون در مایعات (مانند سوخت، روغن) و سایر مواد استفاده می شود که در آنها رادیکال های آزاد باید کنترل شوند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713