فر فلافل سیار چرخ دار جهت پخت فلافل و عرضه فلافل در معابر عمومی و پیاده رو ها مورد استفاده قرار میگیرد.
دکه فلافلی برای ایجاد شغل فروش ساندویچ در کنار خیابان و پارک ها براساس سفارش مشتری و با کاریی های مختلف تولید می شود.
همچنین تجهیزاتی مانند سرخ کن فلافل – سنگ پخت همبرگر – شعله پلوپزی از موارد ضروری می باشند.
در این مدل فر چند عدد لگن سرخ کن جهت پخت فلافل تعبیه شده است. چند عدد لگن بن ماری جهت استفاده سالاد در جلوی فر کار شده است.
سه طرف کناره های فر سیار سلف سرویس برای جلوگیری از گرد و خاک به صورت شیشه و قسمت بالای فر جهت جلوگیری از ریزش باران به صورت شیروانی طراحی شده است.
قسمت زیر فر فلافل سیار به صورت کابینتی و پایه ها به صورت چرخ دار برای حمل و نقل راحتر می باشد.
می توان براساس سفارش مشتری روی فر تجهیزات ساندویچی مثل سنگ چدن همبرگر – برگر ذغالی – ذرت مکزیکی و … تعبیه کرد.
بنابراین طراحی فر به گونه ای باید باشد که به راحتی پخت و پز انجام شود.
مدت زمان آماده انواع فر فلافلی و ساندویچی چهار روز کاری می باشد.
2 بازدید کل ، 1 امروز