کاربردها وخواص اسید تارتاریک
اسیدتارتاریک به عنوان یک ماده اسیدی در نوشیدنیهای گازدار، قرصها، دسر ژلاتین و ژلههای میوه به طور گستردهای استفاده میشود. این اسید بسیار کاربردی هست، مثلاً در تمیز کردن و صیقلدادن فلزات، چاپ، رنگرزی پشم و برخی از فرآیندهای چاپ و توسعه عکاسی. نمک روشل در آینههای نقرهای، در پردازش پنیر استفاده میشود.
کرم تارتار به پودرهای پخت و پز، آبنباتهای سخت و تافی ها اضافه میشود. و آن را در تمیز کردن برنج، برداشت الکترولیتی از آهن و فولاد و پوشش فلزات دیگر با طلا و نقره استفاده میشود. عصاره تارتاریک به عنوان حشرهکش استفاده میشود.
اسید تارتاریک ماده ارگانیک است که به طور طبیعی در گیاهان، میوههایی از جمله موز، انگور، تمر هندی و همچنین در شرابهای مختلف ظاهر میشود. مردم از سالها به نحو مختلفی از آن استفاده کردهاند. به طور تجاری، صنایع غذایی از آن به عنوان یک عامل افزودنی و طعمدهنده استفاده میکند و همچنین در صنایع مانند سرامیک، چاپ پارچه، دباغی، عکاسی و داروها استفاده میشود.
اسید تارتاریک به عنوان یک اسید معطر دارای طعم و مزهای است که به طور طبیعی ترش است و غذاها را به طعم ترش میدهد و به راحتی در آب حل میشود.
آن را به مواد غذایی دیگر اضافه میکنیم تا طعم ترش را بدست آوریم و به عنوان یک آنتیاکسیدان استفاده شود. نمک اسید تارتاریک به عنوان تارتاتها شناخته میشود. این مشتق دیهیدروکسیل اسید بنچنیک است.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713