فروشنده ژلاتین

2 سال قبل در تهران ، تهران
کد آگهی : 40815
    قیمتتوافقی
    شماره همراه09195380572
    ایمیلtina8008313@gmail.com
    نام و نام خانوادگیمعین
    نام واحد تجاریمعین
    استانتهران
    شهرتهران
    آدرستهران

ژلاتین پروتئین خالص و ماده غذایی طبیعی است. این ماده از پوسته‌های خوک و گاو یا از استخوان‌های حیوانات ساخته شده است که همه آن‌ها توسط مقامات دام‌پزشکی مورد تایید قرار گرفته است. آن‌ها حاوی پروتئین کلاژن هستند که ما برای تولید ژلاتین استفاده می‌کنیم. این پروتئین شامل ۸۴ تا ۹۰ درصد پروتئین و ۲ درصد نمک معدنی است که بقیه آن‌ها آب است.

کلاژن مهم‌ترین اسکلروپروتئین در بدن انسان و حیوان است. واحد اصلی شامل یک زنجیره پروتئین حدود ۱۰۵۰ اسید آمینه است. این‌ها در گروه‌های سه در ساختارهای هلیکس سه‌گانه تشکیل می‌شوند. پیوند متقابل میان بسیاری از این حلقه‌های سه‌گانه، فیبرهای کلاژن را ایجاد می‌کنند که دارای ساختار شبکه سه‌بعدی هستند. و این ساختارهایی است که بافت هم‌بند در پوست و استخوان ایجاد می‌شود.

ژلاتیـن حاوی مواد نگه‌دارنده یا افزودنی‌های دیگر نیست و بدون ترکیبات چربی، کلسترول و اسید اوریک است.
انواع ژلاتین خوراکی:
ژلاتین برگ
یکی از انواع ژلاتیـن، ژلاتیـن برگ است. این در خانوار، آشپزی، نانوایی‌ها، مغازه‌های شیرینی فروشی و قصابی، غذا و دیگر برنامه‌های غیر صنعتی استفاده می‌شود. ژلاتیـن به مربع بریده می‌شود و یک الگوی نوری است که حاصل فرآیند تولید است. در نگاه اول، این و کشش ورق‌ها، ژلاتین برگ بیشتر شبیه آثار هنری است. مزیت بزرگی از ژلاتین برگ این است که به راحتی می‌توان به دستورالعمل به بخشی تقسیم کرد و بنابراین در طی پخت و پز آسان است.

ژلاتین درمانی
ژلاتیـن فوری را می‌توان به طور مستقیم تحت شرایط سرد و به ویژه برای محصولات نهایی که درجه حرارت حساس هستند و نباید گرم شوند، توسعه داده است. ژلاتین فوری اغلب برای تثبیت غذاها مانند کیک، دسر و دیگر ظروف شیرین و سرد استفاده می‌شود.
طیف وسیعی از ژلاتیـن می‌تواند بسته به نوع کاربرد یا نیازهای مشتری، تولید شود. انواع مختلفی از ژلاتیـن وجود دارد که بر اساس چندین عامل متفاوت است. یکی از مهم‌ترین ارزش بلوم این است که توانایی ژلاتیـن برای ژلاتیـن کردن را مشخص می‌کند. اکثریت قریب به اتفاق ژلاتین به صورت یک پودر سفید، بی‌بو و بی‌مزه تولید می‌شود.
کاربرد های مختلف ژلاتین:
شایع‌ترین استفاده از ژلاتین، ژلاتیـن خوراکی است و به دنبال آن ژلاتین‌های دارویی، عکاسی و فنی است. این ژلاتیـن به طوری منحصر به فرد است که از خواص این محصول می‌توان: توانایی ژل، ضخیم‌شدن، تثبیت‌شدن، فوم یا آب‌بندی را نام برد. علاوه بر این، ژلاتیـن باعث آلرژی شناخته شده‌ای نمی‌شود، ۱۰۰ درصد طبیعی است و کلسترول، پورین و چربی آزاد است. یکی دیگر از دلایل داشتن یک عنصر مناسب برای تمیز کردن برچسب می‌باشد.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713

126 بازدید کل ، 1 امروز

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....
New Page 3

مجوزها و راههای ارتباطی شتاب آگهی :

تلفن مدیریت شتاب آگهی: 02166133562
آدرس: تهران بزرگراه سعیدی خیابان مقدم نبش شیدائی پلاک۲۳۵

کمک به عزه