پس از بریده شدن سر مرغ ، باید پاهای آن را گرفت و برای چند دقیقه در داخل آب داغ قرار داد تا پوست بدن او نرم شده و پرها به راحتی از آن جدا شوند. در کشتارگاه های پیشرفته لاشه ها به میله هایی آویزان می شوند و پس از بریده شدن سرشان ، به ترتیب به داخل آب داغ می روند و از آن عبور می کنند. پس از آن وارد دستگاه پرکن می شوند.
جنس بدنه استیل
موتور 1 اسب قوی
پرکنی تا ظرفیت 10 کیلو
پرکنی مرغ،اردک،غاز،بوقلمون و…
ارسال رایگان به کل کشور
شماره تماس جهت ارتباط با ما :09199560409
kiafarm.ir