سدیم ساخارین نوعی شکر مصنوعی است با مشخصه ی بلور های سفید رنگ که دمای ذوب آن 224درجه سانتی گراد هست و 550 مرتبه از ساکاروز شیرین تر است ودر صورت خالص بودن 400 برابر شکر شیرین تر است ساخارین به صورت پودر یا قرص موجود هست. ساخارین بطور کلی در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
صنایع تولید دارو
نوشابه های بدون قند و رژیمی
صنایع غذایی و قنادی
رژیم غذایی بیماران دیابتی
عوارض سدیم ساخارین
قیمت سدیم ساخارین
عوارض ساخارین
موارد استفاده ساخارین
مضرات ساخارين
سدیم ساخارین در خمیر دندان
قیمت ساخارین
خرید ساخارین
برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
0919808414خانم رضایی
03195023710