اسانس پونه یا طعم دهنده ی پونه نیز از تقطیر برگ و سرشاخه های گلدار گیاه تحت تاثیر بخار آب تهیه میشود و به رنگ زرد وجود دارد. ترکیبات حاصل از آنالیز اسانس پونه پولگون،1و8 سینئول ،منتو فوران و سیس ایزو پولگون است. ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است.
به علاوه در اعضاى این گیاه مقدارى تانن، مواد رزینى و قند نیز وجود دارد و حاوی مقدار زیادی ویتامین است.
دارای اثر بادشکن ، خلط آور ، صفرابر است . در طب عوام ازآن اختصاصا برای رفع سیاه سرفه ، آسم و به عنوان قاعده آور استفاده به عمل می آید.
پراکندگی اسانس پونه در فضا موجب دور شدن حشرات می شود .
با توجه به خواص ضد میكروبی كه در عصاره و اسانس پونه وجود دارد، می توان از این فرآوردهها به عنوان جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیك ها استفاده كرد
اسانس پونه
کاربرد اسانس پونه
خرید اسانس پونه
فروش اسانس پونه
اسانس پونه چیست
قیمت اسانس پونه