سوربیتول هیدروسکوپیک است بنابراین اضافه کردن سوربیتول باعث جلوگیری از خشکشدن مواد غذایی و تازه و نرم نگه داشتن غذا میشود. استفاده از آن در نان و کیک، اثری قابل اثبات دارد و اثبات شده است.
سوربیتول شیرینتر از ساکارزاست و توسط برخی از باکتری استفاده نمیشود.
برای تولید شیرینی از مواد تشکیلدهنده خوب است، از مواد اولیه مهم برای آب نبات بدون قند هست.
در شیر تغلیظ شده با اضافه کردن سوربیتول به منظور افزایش عمر مفید از فاسد شدن آن جلوگیری میکند.
میتواند رنگ و طعم گوشت ماهی را بهبود بخشد و این خصوصیات را در دراز مدث ثابت نگه دارد. در ترشی میوه نیز اثر مشابهی دارد.
متابولیسم سوربیتول ناشی از افزایش قند خون نیست، بنابراین افراد مبتلا به دیابت میتواند به عنوان شیرینکننده و مواد مغذی مورد استفاده قرار دهند.
سوربیتول به عنوان ملين هيپراسموتيك در مدت کوتاهی باعث بهبود و درمان بیماری اسهال میشود.
از این ماده در داروهایی همراه با سدیم پلیاستیرن سولفونات برای درمان یبوست استفاده میشود .
سوربیتول خاصیت پایدار کننده و مرطوبکنندهای که دارد. در محصولات آرایشی و بهداشتی و دارویی مانند خمیردندان استفاده میشود.
سوربیتول پودری یک الکل چند وجهی است که شیرینی آن تقریباً نصف شیرینی ساکارز است. در واقع دارای یک سوم کالری کمتر و ۶۰٪ فعالیت شیرینکننده ساکارز است و به عنوان جایگزینی قند در دیابت استفاده میشود.
سوربیتول به طور طبیعی در طبیعت وجود دارد. همچنین از گلوکز به صورت مصنوعی تولید میشود. سوربیتول یک الکل قند موجود در میوهها و گیاهان است که شکل ظاهری آن پودر سفید رنگ با طعم شیرین است.
مکانیسم آن به این صورت است که هنگامی که توسط بدن انسان جذب میشود.
به آرامی گسترش مییابد و سپس به فروکتوز اکسید میشود، و در متابولیسم فروکتوز شرکت میکند.
این قند، خون و قند خون را تحت تاثیر قرار نمیدهد. از این رو میتوان آن را به عنوان شیرینکننده برای بیماران دیابتی استفاده کرد.
این ماده شیرین تر از سقز است و نمیتواند توسط بعضی از باکتریها جذب شود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713