کازئین سدیم دارای امولسیون و تثبیتکننده مطلوب و همچنین افزایش ویسکوزیته، چسبندگی، فوم و عملکردهای تثبیتکننده کف است. همچنین اغلب برای تقویت پروتئین استفاده میشود. از آنجایی که این یک نوع ماده امولسیون محلول در آب است، کاربرد گسترده ای دارد.
کازئین سدیم هیدرولیکی قوی دارد و بنابراین کاربرد وسیعتری نسبت به کازئین دارد. این میتواند در گوشت، محصولات گوشتی آبزی، بستنی، بیسکویت، نان، رشتهفرنگی و سایر محصولات دانه استفاده شود. در سوسیس، میتوان آن را برای تولید توزیع چربی یکنواخت و افزایش خواص گوشت استفاده کرد. استفاده از سدیم کازئین در بستنی به حباب محصولات پایدار کمک میکند و مانع تراکم و انقباض قند میشود. در نان آن برای دستیابی به پیشرفت مورد استفاده قرار میگیرد.
کازئین سدیم یک پروتئین شیری چند منظوره و خالص است که با ترکیب کازئین استخراج شده با ترکیبات سدیم حاصل میشود. کازئین سدیم ذرات پودری شکل هستند که بیبو، بیمزه و از عطر و طعم کمی برخوردار است که به راحتی در آب حل میشود. این محلول خنثی است و با افزودن اسیدها بارندگی کازئین تولید میکند. کازئین نام خانوادگی پروتئین سفید رنگ است که حدود ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر پستان را شامل میشود. کازئین سدیم خود را با ظاهر سفید و زرد، طعم و مزه و محلول در آب مشخص میکند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713