اینولین به عنوان جایگزین چربی نسبتاً کمکالری است و ۱٫۵ کالری در هر گرم دارد. گیاهان حاوی این ماده برای مدت بسیار طولانی بوده اند و برخی از انسانهای اولیه مصرف بیش از اینولین را بیشتر از امروز انجام دادهاند. در اینجا مقدار این ماده در ۳٫۵ اونس یا ۱۰۰ گرم مواد غذایی زیر است:
مارچوبه: ۲-۳ گرم.
ریشه کاسنی: ۳۶-۴۸ گرم.
سیر: ۹-۱۶ گرم.
اتریشی: ۱۶-۲۰ گرم.
جیکما: ۱۰ تا ۱۳ گرم.
پیاز: ۱-۸ گرم.
ریشه یاکون: ۷-۸ گرم
همچنین این ماده به صورت مکمل یا به عنوان یک ماده حاوی پروتئین، میله غلات، ماست و سایر محصولات موجود است.
با وجود شباهت نام آن به انسولین، اینولین هیچ ارتباطی با آن هورمون یا شیمیایی یا فعالیت فیزیولوژیکی ندارد. اینولین محلول در آب گرم است، اما تنها کمی در آب سرد و یا الکل حل میشود.
طعم ملایم شیرین دارد و مانند غذاهای نشاستهای پر میکند، اما چون جذب نشده است، سطح قند خون را تحت تأثیر قرار نمیدهد.
کلسترول خون را کاهش میدهد و کلوژولها عصارههای بدن شما را از مواد غذایی کاهش میدهد.
برای بهبود طعم و شیرین مواد غذایی کمکالری و بهبود بافت از غذاهای کاهش چربی است. اینولین و الیگوفروکتوز دارای چندین خواص عملکردی و تغذیهای هستند که میتوانند برای تهیه غذاهای نوآور سالم برای مصرفکنندگان امروز مورد استفاده قرار گیرند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713