پخت به روش سووید، تکنیکی در آشپزی است که با ایجاد دمای پایدار در محفظه آب در طول مدت پخت، امکان دستیابی به پختی یکپارچه در ماده غذایی و در هر بار پخت را فراهم می کند.
در این روش مواد غذایی با استفاده از دستگاه وکیوم ، بسته بندی شده و درون ظرف آب قرار می گیرد. دستگاه سووید با تنظیم دمای آب داخل محفظه در درجه دلخواه و چرخش مداوم آب، در مدت زمانی طولانی تر از سایر انواع پخت، موجب پخت یکسان و یکپارچه ماده غذایی داخل وکیوم می شود.
دستگاه وکیوم مورد نیاز برای پخت سووید ، مواد غذایی را بدون هوا و در خلاء بسته بندی میکند.
شرکت صنعتی تجهیزاتی طبخ شمیم ، ارائه دهنده دستگاه سووید و وکیوم دستی به شما عزیزان میباشد.
برای مشاهده محصولات شرکت طبخ شمیم میتوانید به آدرس سایت فروشگاهی شرکت مراجعه نمایید.
برای ارتباط با ما و اطلاع از جزئیات این دستگاه با شماره های ذیل تماس حاصل نمایید.
۰۲۱۶۶۷۹۳۳۷۰——-09127290101———— ۰۲۱۶۶۷۹۳۳۷۱—- ۰۹۰۲۷۲۹۰۴۰۴
www.tabkhshamim.ir
https://www.instagram.com/tabkhshamim :insatagram
https://www.aparat.com/tabkhshamim1 :آپارات
ساختمان مرکزی : یافت آباد – میدان الغدیر – ابتدای زندیه غربی- نبش وحدت – ساختمان ارشیا پلاک -170-طبقه 1
73 بازدید کل ، 3 امروز